Συνελήφθη 30χρονος που είχε γραφτεί στο γυμναστήριο για να κλέβει τα αποδυτήρια

Συνελήφθη 30χρονος που είχε γραφτεί στο γυμναστήριο για να κλέβει τα αποδυτήρια Facebook Twitter
0

Η ελληνική αστυνομία συνέλαβε έναν 30χρονο άνδρα, ο οποίος είχε πραγματοποιήσει διαδοχικές κλοπές από τα αποδυτήρια γυμναστηρίων. 

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα, ο 30χρονος εκμεταλλευόμενος τη συνδρομή του σε γνωστή αλυσίδα γυμναστήριων, έμπαινε ελεύθερα σε όλα τα παραρτήματα και προφασιζόμενος τον αθλούμενο, σε ανύποπτο χρόνο εισερχόταν στα αποδυτήρια από όπου και αφαιρούσε χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα και τραπεζικές κάρτες των αθλουμένων.

Στη συνέχεια, μετέβαινε σε κοντινά πρακτορεία ΟΠΑΠ και χρησιμοποιώντας τις τραπεζικές κάρτες με ανέπαφη συναλλαγή, πίστωνε διαδοχικά χρηματικά ποσά σε ειδικά δελτία (voucher) τα οποία εν συνεχεία εξαργύρωνε σε άλλα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Μέχρι στιγμής, οι αρχές έχουν εξιχνιάσει 17 περιπτώσεις κλοπών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Τέλος, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελιοδεικών Αθηνών, ο οποίος με τη σειρά του τον παρέπεμψε στον Ανακριτή. Εκτός από τις κλοπές κατηγορείται και για αντίσταση κατά της αρχής. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΩΓΩ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΔΕΛΛΑΣ

Ελλάδα / Γωγώ Μαστροκώστα: Ο συγκινητικός επικήδειος του Τραϊανού Δέλλα - «Πάλι εσένα θα ερωτευόμουν»

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε για την αγάπη που ένιωσε από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισε, για τη δημιουργία της οικογένειάς τους και τον ερχομό της κόρης τους, αλλά και για τις δύσκολες περιόδους που βίωσαν μαζί
THE LIFO TEAM