Καλλιάνος: Καταιγίδες και κρύο μετά το ανοιξιάτικο τριήμερο

Καλλιάνος: Καταιγίδες και κρύο μετά το ανοιξιάτικο τριήμερο Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ο ανοιξιάτικος καιρός του τριημέρου θα δώσει τη «σκυτάλη» σε βροχές και πτώση της θερμοκρασίας από την Τρίτη, 26 Μαρτίου. 

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο, ο υδράργυρος θα πέσει αισθητά ενώ βροχές και καταιγίδες αναμένονται σε ολόκληρη τη χώρα. 

Ο αίθριος καιρός με τις πολύ καλές θερμοκρασίες που αναμένεται για αύριο, 25η Μαρτίου, δεν θα συνεχιστεί και έτσι η Τρίτη θα είναι μία «μεταβατική» ημέρα από τη γενικότερη ηλιοφάνεια στις παροδικές νεφώσεις

Την Τετάρτη ο καιρός θα επιδεινωθεί σημαντικά, καθώς αναμένονται βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής.

Οι βόρειοι άνεμοι που θα πνέουν πάνω από τα πελάγη, θα προκαλέσουν πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα.

Ο (καλός) καιρός της Δευτέρας

Τη Δευτέρα αναμένεται ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα, με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα, κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί και προς το βράδυ.


Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς, στα δυτικά ηπειρωτικά από 8 έως 23, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 21, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 18, στα νησιά του Αιγαίου από 7 έως 18 και στη Ρόδο έως 19 με 20, και στην Κρήτη από 12 έως 17.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα εξασθενήσουν και θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς.


Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν πρόσκαιρα νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί και προς το βράδυ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς.

Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό και τις Σποράδες θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Βόρειο και το Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ, σταδιακά όμως θα γίνουν δυτικοί και βορειοδυτικοί 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν πρόσκαιρα δυτικοί 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Λάλας: Το χρονικό της εκτέλεσης στην Αράχωβα - Τα νεότερα στοιχεία της έρευνας

Ελλάδα / Γιάννης Λάλας: Το χρονικό της εκτέλεσης στην Αράχωβα - Τα νεότερα στοιχεία της έρευνας

Ο Γιάννης Λάλας είχε απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν, καθώς είχε κατηγορηθεί μαζί με τον αδελφό του για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, ωστόσο και οι δύο είχαν αθωωθεί λόγω αμφιβολιών
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM