ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Ποτάμι: Να παραδώσουν την έδρα τους Αμυράς, Δανέλλης και Ψαριανός

Ποτάμι: Να παραδώσουν την έδρα τους Αμυράς, Δανέλλης και Ψαριανός Facebook Twitter
0

«Απαίτηση των ψηφοφόρων που τους εμπιστεύθηκαν για να εκπροσωπήσουν το Ποτάμι στην Βουλή, είναι να παραδώσουν τις έδρες τους, πράγμα άλλωστε για το οποίο και οι τρεις τους, σε ξεχωριστές στιγμές, είχαν δεσμευθεί κατηγορηματικά» σημειώνει στην απόφασή του το πολιτικό συμβούλιο του Ποταμιού, αναφερόμενο στους αποχωρήσαντες βουλευτές, Αμυρά, Δανέλλη και Ψαριανό.

Επίσης, αποφάσισε ότι την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου - την ημέρα που συμπληρώνονται 5 χρόνια από την ίδρυση του Ποταμιού - θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα μεγάλη συνάντηση των στελεχών και των αντιπροσώπων του κινήματος από όλη τη χώρα.

Την ημέρα αυτή θα διεξαχθεί στην Αθήνα μια σειρά εκδηλώσεων με τίτλο «5 χρόνια - 5 στόχοι για να κάνουμε την Ελλάδα αλλιώς». Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ποταμιού, τα στελέχη του πολιτικού συμβουλίου καυτηρίασαν ιδιαίτερα τις ξαφνικές αποχωρήσεις των βουλευτών κ.κ. Αμυρά, Δανέλλη και Ψαριανού, οι οποίοι, παρά τις επανειλημμένες περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις τους, εντάχθηκαν ήδη στους κομματικούς σχεδιασμούς του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

Τέλος, υπογραμμίζεται ότι «παρά την προσπάθεια ευτελισμού του θεσμού της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης, το Ποτάμι δεν θα αλλάξει προσανατολισμό και θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις αρχές και τις αξίες που οδήγησαν πριν από 5 χρόνια στην ίδρυσή του. Θα συνεχίσουμε να μη μετέχουμε στους εμφυλίους και στις άγονες καθημερινές συγκρούσεις που απορροφούν την ενέργεια της κοινωνίας και δεν αφήνουν την χώρα να φύγει μπροστά. Παραμένουμε πιστοί στον αγώνα για ένα καθαρό και αξιόπιστο πολιτικό σύστημα, που θα απελευθερώσει τις δημιουργικές και ζωογόνες δυνάμεις της πατρίδας μας».

Πολιτική
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM