Πετροπόλεμος και χημικά έξω από τη Βουλή

Πετροπόλεμος και χημικά έξω από τη Βουλή Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στις 10μ.μ έξω από τη Βουλή, με κουκουλοφόρους να πετούν πέτρες σε διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ μέσα στο κοινοβούλιο συνεχίζεται, έως αυτή την ώρα, η συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Λίγο νωρίτερα, κουκουλοφόροι ξεδίπλωσαν μια σημαία της πΓΔΜ έξω από το κοινοβούλιο, την οποία έσκισαν και στην συνέχεια την έκαψαν. Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών για να απωθήσει τους συγκεντρωμένους, ορισμένοι από τους οποίους διέφυγαν από την οδό Αμαλίας. 

Πετροπόλεμος και χημικά έξω από τη Βουλή Facebook Twitter
EUROKINISSI
Πετροπόλεμος και χημικά έξω από τη Βουλή Facebook Twitter
EUROKINISSI

Ταραχοποιοί με καλυμμένα τα πρόσωπά τους ξήλωσαν ακόμη και πεζοδρόμια και πέταξαν κομμάτια τους και πέτρες προς τα ΜΑΤ.

Νωρίτερα, κουκουλοφόροι είχαν εκτοξεύσει και άλλα αντικείμενα, πέτρες και κροτίδες σε βάρος των αστυνομικών, με τους διαδηλωτές να αποδοκιμάζουν τις πράξεις αυτές. 

H αστυνομία είχε προβεί σε προληπτικές προσαγωγές ύποπτων ατόμων σε μία προσπάθεια να «προλάβει» τα χειρότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προσαχθέντες, των οποίων ο αριθμός δεν έχει προς το παρόν ανακοινωθεί, οδηγήθηκαν στην κρατική ασφάλεια.

Εκτιμάται πως συνολικά 100 άτομα επιτέθηκαν κατά των ΜΑΤ επί της οδού Αμαλίας και οι προσαγωγές έγιναν περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρίνιο: «Ο άνθρωπος που σκότωσε τα παιδιά μου πρέπει να πληρώσει» - Ένας χρόνος από τον θάνατο του Άκη και της Χαριτίνης

Ελλάδα / Αγρίνιο: «Ο άνθρωπος που τα σκότωσε πρέπει να πληρώσει» - Ένας χρόνος από τον θάνατο του Άκη και της Χαριτίνης

Η μητέρα των δύο παιδιών, μέσω μίας μακροσκελούς ανάρτησής της, ζητά δικαίωση - «Έχουν περάσει 11 μήνες και δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα, γιατί σε αυτή την χώρα δεν λειτουργεί τίποτα σωστά»
LIFO NEWSROOM
Νέο πλαίσιο για τις διαγραφές φοιτητών στα ΑΕΙ: Τι προβλέπει η Υπουργική Απόφαση για την ανώτατη διάρκεια φοίτησης

Ελλάδα / Νέο πλαίσιο για τις διαγραφές φοιτητών στα ΑΕΙ: Τι προβλέπει η Υπουργική Απόφαση για την ανώτατη διάρκεια φοίτησης

Η Υπουργική Απόφαση για τη διαγραφή φοιτητών στα ΑΕΙ καθορίζει ανώτατη διάρκεια φοίτησης, παρατάσεις, εξαιρέσεις και νέους σαφείς κανόνες σπουδών
LIFO NEWSROOM