ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο Τσίπρας καυτηριάζει τον Αυτιά: O φίλος μου ο κύριος Αυτιάς είχε περάσει πολύ δύσκολες μέρες

Ο Τσίπρας καυτηριάζει τον Αυτιά: O φίλος μου ο κύριος Αυτιάς είχε περάσει πολύ δύσκολες μέρες Facebook Twitter
2

Ακόμη και με τον Γιώργο Αυτιά, το δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ τα έβαλε ο Αλέξης Τσίπρας στην σημερινή ομιλία του στη Βουλή για τον προϋπολογισμό και τις συντάξεις.

Ο πρωθυπουργός μίλησε για τη μείωση στις συντάξεις, η οποία τελικά δεν θα εφαρμοστεί και εκεί έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά στον παρουσιαστή Γιώργο Αυτιά.

«Ψάχνω να βρω πού πήγαν οι τίτλοι που κατατρομοκρατούσαν τους συνταξιούχους. Και να οι πίνακες με τις μειώσεις των συντάξεων και να οι εκπομπές. Θα πρέπει αυτός ο φίλος μου ο κύριος Αυτιάς να είχε περάσει πολύ δύσκολες μέρες να κάθεται σαν αριθμομηχανή να υπολογίζει πόσο χάνει ο κάθε ένας συνταξιούχος... Τώρα τσιμουδιά. Τώρα κανείς δεν βγάζει υπολογισμούς για να δείξει τι σώζεται από το εισόδημα».

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ακόμη ότι 500.000 συνταξιούχοι θα δουν αυξήσεις στις συντάξεις τους της τάξεως των 20 ευρώ μηνιαίως. «Αυτό το 20αρικο της αύξησης είναι η απόδειξη του πόσο σημαντικό είναι να κυβερνά μια κυβέρνηση που έχει έγνοια τον αδύναμο»

 
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια