Καμμένος: Θα μείνουμε στην κυβέρνηση μέχρι να έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών

Καμμένος: Θα μείνουμε στην κυβέρνηση μέχρι να έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ PIXEL/ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
0

Μιλώντας κατά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Θεσσαλονίκη, ο Πάνος Καμμένος έκανε εκ νέου λόγο για αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση μόλις η συμφωνία των Πρεσπών φτάσει στη Βουλή.

«Η συνεργασία μας και η παραμονή μας στην κυβέρνηση θα είναι μέχρις ότου φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Μέχρι να έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών. Όταν έρθει στη Βουλή η Συμφωνία θα αποχωρήσουμε», τόνισε.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως ήταν πάντα «έντιμη και ανοιχτή συνεργασία, μία δημόσια συνεργασία».

«Συνεργαστήκαμε για να σώσουμε την πατρίδα μας. Ό,τι έχουμε να πούμε το λέμε δημόσια και καθαρά», είπε.


«Όπως έχει πει και ο κ. Τσίπρας στη συνεργασία μας δεν υπήρχε πουθενά το θέμα των Σκοπίων και της ονομασίας. Το θέμα για μας αποτελεί δέσμευση καταστατική. Οι ΑΝΕΛ έχουμε ξεκάθαρη θέση, δεν δεχόμαστε τον όρο Μακεδονία. Δεν το κρύψαμε, δεν θα υποχωρήσουμε», επισήμανε και συμπλήρωσε:


«Ποτέ δεν είχαμε καμία συνεργασία με αυτούς που θέλουν να κλέψουν την ιστορία μας. Δεν μπορεί να μην μιλήσουμε δημόσια για τις διαδικασίες που γίνονται στα Σκόπια αυτή τη στιγμή για να περάσει η συμφωνία».


Επίσης, εξέφρασε εκ νέου αμφιβολίες για το εάν η κυβέρνηση Ζάεφ θα κατορθώσει να κερδίσει τις δύο ψηφοφορίες που απομένουν για την αναθεώρηση του Συντάγματος της ΠΓΔΜ. «Έχει δρόμο μπροστά», είπε.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Νίκος Παππάς: Οριστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο

Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι είχαν ζητήσει «άμεσα στην επιτροπή δεοντολογίας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του»
THE LIFO TEAM
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε κτηνοτρόφους: Προτεραιότητά μας είναι η οριστική εκρίζωση της ευλογιάς

«Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας μέχρι το Πάσχα για να μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο», τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων
THE LIFO TEAM