Οι δύο μεγάλοι χορηγοί του Ρονάλντο δεν είναι καθόλου χαρούμενοι με τις αποκαλύψεις για τον φημολογούμενο βιασμό

Οι δύο μεγάλοι χορηγοί του Ρονάλντο δεν είναι καθόλου χαρούμενοι με τις αποκαλύψεις για τον φημολογούμενο βιασμό Facebook Twitter
0

To εξελισσόμενο σκάνδαλο γύρω από τις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης εναντίον του Κριστιάνο Ρονάλντο κλιμακώνεται καθώς οι μεγάλοι χορηγοί του Nike και EA εκφράζονται δημόσια σχετικά με την υπόθεση για πρώτη φορά.

Ο κολοσσός κατασκευής αθλητικών ειδών, ο οποίος έχει συμφωνία χορηγίας με τον Ρονάλντο αξίας περίπου 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων εξέφρασε «βαθιά ανησυχία» για τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι «θα συνεχίσει να παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς την κατάσταση». Η δήλωση έγινε στο Associated Press και ήταν η πρώτη που έδειχνε τη δημόσια δυσαρέσκεια της εταιρίας για τις αποκαλύψεις.

Η Nike συνεργάζεται με τον Ρονάλντο από το 2003 και το 2016 ανακοίνωσε μια συμφωνία για όλη τη ζωή του, με αντίτιμο που θα μπορούσε να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Ένας άλλος από τους σημαντικότερους χορηγούς του Ronaldo, η εταιρεία βίντεο παιχνιδιών Electronic Arts, δήλωσε επίσης ότι παρακολουθεί προσεκτικά την κατάσταση προσθέτοντας: «Αναμένουμε ότι οι αθλητές και οι πρεσβευτές μας να συμπεριφέρονται με τρόπο που να συμβαδίζει με τις αξίες της EA».

Την ίδια ώρα, η Γιουβέντους με ένα tweet στήριξε τον Ρονάλντο και σχολίασε πως «Ο Κριστιάνο, τους λίγους μήνες που βρίσκεται στο σύλλογό μας έχει δείξει αφοσίωση και επαγγελματισμό, κάτι που έχει εκτιμηθεί από όλους μας».

«Τα γεγονότα που φέρονται ότι χρονολογούνται πριν από σχεδόν 10 χρόνια δεν αλλάζουν αυτή τη γνώμη, η οποία μοιράζεται οποιοσδήποτε έρχεται σε επαφή με αυτόν τον μεγάλο πρωταθλητή», ανέφερε με την σειρά της η πρωταθλήτρια Ιταλίας στο Twitter.

«Αρνούμαι οποιαδήποτε κατηγορία εναντίον μου. Ο βιασμός είναι ένα αισχρό έγκλημα που αντιτίθεται σε ό,τι πρεσβεύω στη ζωή μου. Όσο αφοσιωμένος κι αν είμαι στο να 'καθαρίσω' το όνομά μου, αρνούμαι να δώσω τροφή στα μέσα ενημέρωσης και βήμα σε ανθρώπους που θέλουν να γίνουν γνωστοί εις βάρος μου», δήλωσε χθες ο Ρονάλντο σε σχέση με τις κατηγορίες της αμερικανίδας Κάθριν Μαγιόργκα για σεξουαλική επίθεση.

Ο 33χρονος επιθετικός της Γιουβέντους, αρνήθηκε την Τρίτη καταγγελίες βιασμού εναντίον του από μια γυναίκα που άσκησε δίωξη στο δικαστήριο της Νεβάδα.

Η  Μαγιόργκα μήνυσε τον Ρονάλντο σε περιφερειακό δικαστήριο στη Νεβάδα, ισχυριζόμενη ότι τη βίασε το 2009 σε σουίτα ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας.

Ο παίκτης είπε ότι η συνείδησή του είναι καθαρή και ότι περιμένει τα αποτελέσματα οποιασδήποτε έρευνας.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι είναι η βόβμα «bunker buster» που κάνει τον Τραμπ να αμφιβάλλει για την επίθεση στο Ιράν

Διεθνή / Τι είναι η βόβμα «bunker buster» που κάνει τον Τραμπ να αμφιβάλλει για την επίθεση στο Ιράν

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει διαμηνύσει ότι η ενδεχόμενη επίθεση στο Ιράν θα είχε νόημα μόνο αν υπάρχει εγγύηση πως μπορεί να εξουδετερώσει την υπόγεια πυρηνική εγκατάσταση στο Φορντόου
LIFO NEWSROOM
Η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί τα αποθέματα νερού των πιο ξηρών περιοχών της Ευρώπης

Διεθνή / Η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί τα αποθέματα νερού των πιο ξηρών περιοχών της Ευρώπης

Η ΕΕ θέλει να ανταγωνιστεί τις ΗΠΑ και την Κίνα στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης - Ωστόσο, οι επικριτές υποστηρίζουν ότι οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής δεν έχουν λάβει υπόψη την εξαιρετικά υψηλή ζήτηση νερού που απαιτεί ο τομέας αυτός.
LIFO NEWSROOM
Η ΕΕ σχεδιάζει ταμείο επένδυσης της «παγωμένης ρωσικής περιουσίας» για στήριξη της Ουκρανίας

Διεθνή / Η ΕΕ σχεδιάζει ταμείο επένδυσης της «παγωμένης ρωσικής περιουσίας» για στήριξη της Ουκρανίας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδιάζει να αξιοποιήσει 200 δισ. ευρώ από παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία μέσω επενδύσεων υψηλότερου ρίσκου, αποφεύγοντας τη νομική σύγκρουση της κατάσχεσης και ενισχύοντας την Ουκρανία απέναντι στη ρωσική απειλή
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινή επιχείρηση κατά του Ιράν: Πρωτοφανής συντονισμός Μυστικών Υπηρεσιών και τεχνολογίας

Διεθνή / Πώς το Ισραήλ εισχώρησε στο Ιράν: Οι Μυστικές Υπηρεσίες, η τεχνολογία, οι «μεταμφιέσεις»

Απόρρητες τηλεφωνικές επικοινωνίες, hack σε τηλέφωνα, δορυφορικές εικόνες και εξελιγμένοι αλγόριθμοι δημιούργησαν μια «τράπεζα στόχων» που επέτρεψε ταυτόχρονες ακριβείς επιθέσεις κατά στρατιωτικών και πυρηνικών εγκαταστάσεων στο Ιράν
LIFO NEWSROOM
Ρήγμα στον Λευκό Οίκο: Η οργή Τραμπ για την Τούλσι Γκαμπάρντ και οι προειδοποιήσεις για πυρηνικό πόλεμο με Ιράν

Διεθνή / Νέα ρήξη στον Λευκό Οίκο: Οργή Τραμπ για την επικεφαλής των Μυστικών Υπηρεσιών, Γκαμπάρντ για τα πυρηνικά του Ιράν

Η επικεφαλής των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Τούλσι Γκαμπάρντ προειδοποιεί για τον κίνδυνο πυρηνικού πολέμου με το Ιράν, προκαλώντας ένταση στον Λευκό Οίκο - Πώς αντιδρά ο Τραμπ και τι σημαίνει για τη στρατηγική των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή.
LIFO NEWSROOM