H ταινία “Marley and me” θα συνεχιστεί στην τηλεόραση

H ταινία “Marley and me” θα συνεχιστεί στην τηλεόραση Facebook Twitter
0

Η ταινία "Marley and me" του 2008 ήταν βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του John Grogan με πρωταγωνιστές τον Όουεν Γουίλσον και την Τζένιφερ Άνιστον. Ήταν η ιστορία ενός ζευγαριού, του Τζον και της Τζένι Γκρόγκαν και του σκύλου τους, Μάρλεϊ, που επηρέαζε τη ζωή τους.

Τώρα, σύμφωνα με το Deadline, μια νέα σειρά με διαφορετικούς πρωταγωνιστές θα παρουσιάσει τη συνέχεια της ζωής του ζευγαριού που πλέον έχει γιους στην εφηβεία με ένα νέο κατοικίδιο, ένα αδέσποτο σκυλάκι που θα ονομάσουν Μάρλεϊ, τιμώντας τον παλιό τους φίλο. Το Marley and me αγαπήθηκε από το κοινό και ήταν εισπρακτική επιτυχία φέρνοντας 243 εκατομμύρια δολάρια.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κιμ Καρντάσιαν: «Πάντα ένιωθα ότι είχα το σύνδρομο της Στοκχόλμης με τον Κάνιε Γουέστ»

TV & Media / Κιμ Καρντάσιαν: «Πάντα ένιωθα ότι είχα το σύνδρομο της Στοκχόλμης με τον Κάνιε Γουέστ»

«Πάντα ένιωθα πολύ άσχημα, πάντα τον προστάτευα και ήθελα να τον βοηθήσω. Έλεγα ότι έπρεπε να το παλέψω περισσότερο ή  ότι μπορούσα να βοηθήσω» εξομολογήθηκε η 45χρονη στο πρώτο επεισόδιο της 7ης σεζόν των «The Kardashians»
LIFO NEWSROOM