«Δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του από το μεθύσι» - Τι είπαν οι αστυνομικοί για τον 64χρονο οδηγό νταλίκας

«Δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του από το μεθύσι» - Τι είπαν οι αστυνομικοί για τον 64χρονο οδηγό νταλίκας Facebook Twitter
1

Σε κατάσταση μέθης βρισκόταν, όπως προκύπτει από την δικογραφία, ο 64χρονος οδηγός που προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς και έναν τραυματία στην λεωφόρο Κηφισού.

Στις καταθέσεις των αστυνομικών σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρεται ότι «όταν βγήκε από το αυτοκίνητο ήταν εμφανώς μεθυσμένος» ενώ ο δεύτερος από αυτούς δίδει και την περιγραφή του παραπέμποντας ευθέως σε άνθρωπο που δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του λόγω μέθης. Ο οδηγός ήταν προφανώς σε κατάσταση μέθης αφού απέπνεε έντονη οσμή οινοπνεύματος. Είχε μάτια ερυθρά,είχε ομιλία συγκεχυμένη και ασταθές βάδισμα».

Από την πλευρά του ο οδηγός της νταλίκας φέρεται να υποστήριξε: «Ήμουν σε φιλικό σπίτι και διασκεδάζαμε, αναφέρει στην προανακριτική του απολογία και συνεχίζει. Μου τηλεφώνησε ο δεύτερος οδηγός της νταλίκας και μου ζήτησε εκτάκτως να κάνω εγώ το δρομολόγιο. Δέχτηκα γιατί αν και είχα πιει κρασί ένιωθα καλά. Έτρεχα με 60 χλμ όμως δεν 'άκουσε' το τιμόνι».

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Δικηγόρος οδηγού: Δεν τον «άκουγε» το όχημα, υπήρξε μηχανολογική βλάβη

Ο δικηγόρος του οδηγού μιλώντας στο ΣΚΑΪ υποστήριξε πως ναι μεν βρέθηκε αλκοόλ στο αίμα του πελάτη του, ωστόσο στη διαδικασία της φορτώσεως με αναψυκτικά το όχημα παρουσίασε μηχανολογική βλάβη. «Το αυτοκίνητο δεν τον άκουγε. Η ταχύτητά του δεν ήταν μεγάλη», είπε χαρακτηριστικά.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Ελλάδα / Μάτι: «Οι ΟΤΑ ασκούν εφέσεις» κατήγγειλε ο Σύλλογος Θανόντων και Εγκαυματιών - «Αποσυρόμαστε άμεσα» απαντούν

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Πιερρακάκη με Νίκο Χαρδαλιά και δημάρχους Ραφήνας και Μαραθώνα, αποσύρονται οι εφέσεις για Μάτι και Μάνδρα
LIFO NEWSROOM
Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Ελλάδα / Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Γνωστός από τη δεκαετία του 1990 για τον ρόλο του στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, ο Χρήστος Μαυρίκης βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά μετά τη σύλληψή του για φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστικού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια