Στη Διάσκεψη των Προέδρων η υπόθεση για το σύνθημα Φωκά «Να καεί η πουτ@@α η Βουλή»

Στη Διάσκεψη των Προέδρων η υπόθεση για το σύνθημα Φωκά «Να καεί η πουτ@@α η Βουλή» Facebook Twitter
1

Στο επίκεντρο της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής αναμένεται να βρεθεί σήμερα η υπόθεση σχετικά με το υβριστικό σύνθημα κατά της Βουλής που φώναξε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς.

Συγκεκριμένα, βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει τον βουλευτή σε συλλαλητήριο οπαδών του ΠΑΟΚ, να φωνάζει «να καεί, να καεί, η πουτ@@@ η Βουλή».

Η Διάσκεψη των Προέδρων είναι προγραμματισμένη για τις 2 το μεσημέρι. Το θέμα δεν περιλαμβάνεται επισήμως στην ημερήσια διάταξη, ωστόσο, σύμφωνα με τον Σκάι, πολλά μέλη της Διάσκεψης εκφράζουν ανοιχτά την πρόθεσή τους να το θέσουν επι τάπητος, ζητώντας από τον πρόεδρο της Βουλής τη λήψη πειθαρχικών μέτρων εναντίον του κ. Φωκά για αντικοινοβουλευτική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά.

Πληροφορίες του Σκάι αναφέρουν μάλιστα πως ένας εκ των αντιπροέδρων της Βουλής συντάσσει ήδη έγγραφο αίτημα προς τον Νίκο Βούτση, για παραπομπή του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής για την επιβολή αυστηρής τιμωρίας.

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM
Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM