Κρήτη: Πάνω από 1.400 παραβάσεις από οδηγούς σε δύο μέρες

Κρήτη: Πάνω από 1.400 παραβάσεις από οδηγούς σε δύο μέρες Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Περισσότερες από 1.400 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας βεβαίωσαν, από 26 εως 28 Ιανουαρίου, στην Κρήτη οι αστυνομικές Αρχές του νησιού.

Σημειώνεται ότι το νησί όλο το χρόνο «μαστίζεται» από θανατηφόρα τροχαία.

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την οδική ασφάλεια συγκροτήθηκαν 156 συνεργεία, τα οποία έκαναν εκτεταμένους ελέγχους σε 3.897 οχήματα, βεβαιώνοντας συνολικά 1.410 παραβάσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, οι 136 παραβάσεις αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα, 181 μη χρήση κράνους, 179 μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 71 οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, 66 για χρήση κινητού κατά την οδήγηση, 16 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 47 για αντικανονικό προσπέρασμα, 35 για επικίνδυνους ελιγμούς και 16 για παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη.

Επίσης, βεβαιώθηκαν 626 παραβάσεις άλλων διατάξεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM
Delivery

Θέματα / Οι αόρατοι ντελιβεράδες της Wolt και του efood:  Μια νέα «Μανωλάδα» έξω από την πόρτα σου

Πίσω από την ταχύτητα των παραδόσεων και την ευελιξία της gig economy ξεδιπλώνεται ένα αθέατο δίκτυο εκμετάλλευσης, μαύρης και υποδηλωμένης εργασίας: διανομείς που δουλεύουν με εξαντλητικά ωράρια, πίεση και απειλές. Τι ισχυρίζονται οι εργαζόμενοι διανομείς και τι απαντούν οι ψηφιακές πλατφόρμες.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ