ΦΩΤΙΕΣ

Έγκλημα στην Κρήτη: Ο πατέρας προσπάθησε να σωθεί από τον γιο, αλλά το αλκοόλ δεν τον άφησε

Έγκλημα στην Κρήτη: Ο πατέρας προσπάθησε να σωθεί από τον γιο, αλλά το αλκοόλ δεν τον άφησε Facebook Twitter
0

Σοκαρισμένη εξακολουθεί να είναι η τοπική κοινωνία της Φορτέτσας Ηρακλείου, εξαιτίας της οικογενειακής τραγωδίας, που έλαβε χώρα το βράδυ των Χριστουγέννων με πρωταγωνιστές πατέρα και γιο.

Συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί αποχαιρέτησαν σήμερα τον άτυχο 61χρονο, ο οποίος βρήκε το θάνατο από τα χέρια του ίδιου του παιδιού του.

Όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, που διενήργησε ο ιατροδικαστής Ξενοφών Μάντακας στη σορό του θύματος, ο θάνατος του άτυχου 61χρονου ήταν ασφυκτικός, εξαιτίας απόφραξης του στόματος και της μύτης.

Στη σορό του 61χρονου βρέθηκαν σημάδια πάλης, που αποδεικνύουν ότι προσπάθησε να αντιδράσει καθώς ο γιος του τον έπνιγε με τα ίδια του τα χέρια, αλλά λόγω της κατανάλωσης ουσιών δεν υπήρχε η δύναμη για να αντισταθεί αποτελεσματικά, προσθέτει ο κ. Μάντακας.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, τέτοιοι θάνατοι συνήθως παρατηρούνται σε ανήλικα παιδιά, τα οποία έχουν μικρή μυική δύναμη. Σε ενήλικες συμβαίνουν ανάλογες περιπτώσεις, όταν λόγω κατανάλωσης ουσιών, δεν έχουν τη δύναμη και τα αντανακλαστικά, ώστε να αντιδράσουν.

Σημειώνεται ότι ο 34χρονος πατροκτόνος εμφανίστηκε το πρωί ενώπιον των ανακριτικών αρχών Ηρακλείου, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί μεθαύριο Παρασκευή.

Πηγή: cretapost.gr

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Σε διαθεσιμότητα δύο αστυνομικοί που καταγράφηκαν σε ερωτική συνεύρεση εν ώρα υπηρεσίας

Ελλάδα / Κύπρος: Σε διαθεσιμότητα δύο αστυνομικοί που καταγράφηκαν σε ερωτική συνεύρεση εν ώρα υπηρεσίας

Το βίντεο φαίνεται να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και έτσι δόθηκαν οδηγίες για ποινική και πειθαρχική διερεύνηση των αδικημάτων που προκύπτουν, όπως ανακοινώθηκε από την κυπριακή αστυνομία
LIFO NEWSROOM
ΛΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ

Ελλάδα / Λύκοι στην Πάρνηθα: Η Επιτροπή «Φύση 2000» του ΥΠΕΝ διαφωνεί με την εισαγγελική εντολή για απομάκρυνση

Επιστημονικά αδόκιμη και τεχνικά ανέφικτη κρίνεται η πρόταση για μεταφορά των λύκων – Εμπόδιο στις εισαγγελικές πιέσεις βάζει το αρμόδιο όργανο του υπουργείου Περιβάλλοντος
LIFO NEWSROOM