Μεγάλη νίκη της Μπαρτσελόνα στο «El Clasico»

Μεγάλη νίκη της Μπαρτσελόνα στο «El Clasico» Facebook Twitter
0

Με μία επιβλητική εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου με 3-0 και αύξησε τη διαφορά από την αντίπαλό της στους 14 βαθμούς.

Για τους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι έφτασαν τους 45 βαθμούς και οδηγούν την κούρσα της βαθμολογίας στην Primera Division, σκόραραν οι Σουάρες (54'), Μέσι (64') και Βιδάλ (93').

Οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν από το 63' με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Καρβαχάλ.

Όσο αφορά τον αγώνα, η Ρεάλ είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, όμως οι μεγάλες ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες.

Στο 39' ο Μέσι έκανε τη σέντρα απ΄τα αριστερά, ο Παουλίνιο πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Νάβας απέκρουσε εντυπωσιακά.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Μαρσέλο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μπενζεμά πήρε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Τερ Στέγκεν.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στους φιλοξενούμενους. Στο 54' ο Σουάρες με υπέροχο πλασέ νίκησε τον Νάβας δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του (0-1), ενώ στο 64' ο Μέσι ευστόχησε από τα 11 βήματα στο πέναλτι που κέρδισε η Μπάρτσα από το χέρι του Καρβαχάλ.

Στο 70'ο Μέσι προσπάθησε να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα, όμως ο Νάβας απέκρουσε με διπλή προσπάθεια το σουτ που επιχείρησε ο Αργεντινός μέσα από την περιοχή.

Οκτώ λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Τερ Στέγκεν να αποκρούσει την προβολή του Μπέιλ από το ύψος της μικρής περιοχής  ενώ στο 82' ο γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα έδιωξε σε κόρνερ το κοντινό σουτ του Ράμος.

Το τελικό 0-3 έγινε από τον Βιδάλ με δυνατό δεξί σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα.

Αυτή είναι η 3η συνεχόμενη φορά που η Μπαρτσελόνα κερδίζει μέσα στο γήπεδο της Ρεάλ.

Ρέαλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Καζεμίρο (72' Ασένσιο), Κόβατσιτς (72' Μπέιλ), Κρόος, Μόντριτς, Ρονάλντο, Μπενζεμά (66' Νάτσο).

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο (91' Βιδάλ), Βερμάλεν, Πικέ, Άλμπα, Μπουσκέτς, Ινιέστα (77' Σεμέντο), Ράκιτιτς, Παουλίνιο (84' Αντρέ Γκόμες), Μέσι, Σουάρες.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιαπωνία: Ο τεχνικός διευθυντής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έβλεπε σε πτήση εικόνες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών

Αθλητισμός / Ιαπωνία: Ο τεχνικός διευθυντής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έβλεπε σε πτήση εικόνες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών

Ο τεχνικός διευθυντής της Ιαπωνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας καταδικάστηκε σε αναστολή 18 μηνών και πρόστιμο 5.000 ευρώ στη Γαλλία μετά τη σύλληψή του σε πτήση με παιδικές πορνογραφικές εικόνες. Η JFA τερμάτισε άμεσα το συμβόλαιό του
LIFO NEWSROOM
Ο viral σκοπευτής των Ολυμπιακών ξανά στην κορυφή – Τρία χρυσά για την Τουρκία στο Ευρωπαϊκό 2025

Αθλητισμός / Ο viral σκοπευτής των Ολυμπιακών ξανά στην κορυφή – Τρία χρυσά για την Τουρκία στο Ευρωπαϊκό 2025

Αυτή τη φορά, οδήγησε την εθνική ομάδα της Τουρκίας σε σαρωτική επικράτηση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αεροβόλων Όπλων, που φιλοξενήθηκε στην Κωνσταντινούπολη
LIFO NEWSROOM
Aurelien Fontenoy: Ο Γάλλος ποδηλάτης που «κατέκτησε» τον Πύργο του Άιφελ

Αθλητισμός / Aurelien Fontenoy: Ο Γάλλος ποδηλάτης που «κατέκτησε» τον Πύργο του Άιφελ

Ο ποδηλάτης Aurelien Fontenoy κατέρριψε κάθε ρεκόρ ανεβαίνοντας τον Πύργο του Άιφελ με ποδήλατο σε μόλις 12 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα, χωρίς να ακουμπήσει το έδαφος. Ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα στο πλαίσιο του πρότζεκτ “The Climb”, που έχει κατακτήσει το διαδίκτυο
LIFO NEWSROOM
When Nobody’s Watching: Πριν κλωτσήσουν τη μπάλα, πρέπει να νικήσουν την προκατάληψη

Οθόνες / When Nobody’s Watching: Πριν κλωτσήσουν τη μπάλα, πρέπει να νικήσουν την προκατάληψη

Η Ελλάδα κάνει τα πρώτα της σοβαρά βήματα για να σταθεί ισότιμα στο ευρωπαϊκό γήπεδο του γυναικείου ποδοσφαίρου - Το νέο ντοκιμαντέρ του ΠΣΑΠΠ, “When Nobody’s Watching”, ρίχνει φως στις ζωές των αθλητριών που παλεύουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Παναθηναϊκός - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Οι Ολλανδοί κέρδισαν εκτός έδρας μετά από 56 χρόνια

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Οι Ολλανδοί κέρδισαν εκτός έδρας μετά από 56 χρόνια

Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς μέχρι χτες είχε κερδίσει εκτός έδρας μόνο τέσσερις φορές για το Κύπελλο Ιντερτότο - Τελευταία εκτός έδρας νίκη στις 2 Αυγούστου του 1969 εναντίον της Λουγκάνο
LIFO NEWSROOM