Σημίτης: Δεν συνάντησα ποτέ τον Χριστοφοράκο

Σημίτης: Δεν συνάντησα ποτέ τον Χριστοφοράκο Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Αναληθείς και ψευδείς τους ισχυρισμούς της τέως γραμματέως του ισχυρού άνδρα της Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκου, ότι είχε συναντηθεί μαζί του, χαρακτηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης σε γραπτή του δήλωση.

Δεν έγινε ποτέ καμία συνάντηση με τον κ. Χριστοφοράκο, αναφέρει ο κ. Σημίτης και οι ισχυρισμοί της τέως γραμματέας του συνιστούν το αδίκημα της ψευδορκίας, ενώ δηλώνει πως επιφυλάσσεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη. Επίσης, τονίζει ότι ουδέποτε συνάντησε τον κ. Χριστοφοράκο.

Η δήλωση αφορά στα δημοσιεύματα που αναπαράγουν όσα είπε η γραμματέας του κ. Μιχάλη Χριστοφοράκου στο δικαστήριο.

«Ο κ. Σημίτης δεν συνάντησε ποτέ τον κ.Χριστοφοράκο - είτε στο Μαξίμου, είτε αλλού. Οι σχετικοί ισχυρισμοί της γραμματέως του κ. Χριστοφοράκου είναι ψευδείς και αποτελούν ψευδορκία, για την οποία ο κ. Σημίτης επιφυλάσσεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη. Τα όσα ισχυρίζεται η γραμματέας του δεν είναι αληθή».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM