Αποδοκιμασίες κατά την αποχώρηση Τσίπρα από το ΥΜΑΘ - «Φεύγεις σαν κλέφτης» φώναζαν οι συμβασιούχοι

Αποδοκιμασίες κατά την αποχώρηση Τσίπρα από το ΥΜΑΘ - «Φεύγεις σαν κλέφτης» φώναζαν οι συμβασιούχοι Facebook Twitter
Φωτογραφία: thestival.gr
1

Εν μέσω αποδοκιμασιών αποχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, όπου στεγάζεται το γραφείο του στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρωθυπουργός έφυγε χωρίς να συναντηθεί με τους συμβασιούχους εργαζόμενους στους ΟΤΑ Θεσσαλονίκης, οι οποίοι πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας από το μεσημέρι έξω από το ΥΜΑΘ.

Σύμφωνα με το thestival.gr, το γεγονός αυτό προκάλεσε τις αποδοκιμασίες των συμβασιούχων, οι οποίοι φώναζαν προς τον πρωθυπουργό «Φεύγεις σαν κλέφτης».

 

Νωρίτερα ο Α. Τσίπρας είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία εργαζόμενων της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ). Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρωθυπουργός είπε ότι το ποσό των 2,6 εκατομμυρίων ευρώ θα εκταμιευθεί τις επόμενες μέρες, προκειμένου να καταβληθούν οι μισθοί στους εργαζόμενους. Ακόμη, τους ενημέρωσε ότι έχει ανατεθεί ήδη η επισκευή αστικών λεωφορείων του ΟΑΣΘ στην ΕΛΒΟ και πως συνεχίζονται οι προσπάθειες για την εξεύρεση επενδυτή.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ