Αποδοκιμασίες κατά την αποχώρηση Τσίπρα από το ΥΜΑΘ - «Φεύγεις σαν κλέφτης» φώναζαν οι συμβασιούχοι

Αποδοκιμασίες κατά την αποχώρηση Τσίπρα από το ΥΜΑΘ - «Φεύγεις σαν κλέφτης» φώναζαν οι συμβασιούχοι Facebook Twitter
Φωτογραφία: thestival.gr
1

Εν μέσω αποδοκιμασιών αποχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, όπου στεγάζεται το γραφείο του στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρωθυπουργός έφυγε χωρίς να συναντηθεί με τους συμβασιούχους εργαζόμενους στους ΟΤΑ Θεσσαλονίκης, οι οποίοι πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας από το μεσημέρι έξω από το ΥΜΑΘ.

Σύμφωνα με το thestival.gr, το γεγονός αυτό προκάλεσε τις αποδοκιμασίες των συμβασιούχων, οι οποίοι φώναζαν προς τον πρωθυπουργό «Φεύγεις σαν κλέφτης».

 

Νωρίτερα ο Α. Τσίπρας είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία εργαζόμενων της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ). Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρωθυπουργός είπε ότι το ποσό των 2,6 εκατομμυρίων ευρώ θα εκταμιευθεί τις επόμενες μέρες, προκειμένου να καταβληθούν οι μισθοί στους εργαζόμενους. Ακόμη, τους ενημέρωσε ότι έχει ανατεθεί ήδη η επισκευή αστικών λεωφορείων του ΟΑΣΘ στην ΕΛΒΟ και πως συνεχίζονται οι προσπάθειες για την εξεύρεση επενδυτή.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM