Προφυλακίστηκε ο Αφγανός που κακοποίησε σεξουαλικά το 11 μηνών παιδί του

Προφυλακίστηκε ο Αφγανός που κακοποίησε σεξουαλικά το 11 μηνών παιδί του Facebook Twitter
0

Προφυλακίστηκε χθες, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα Χίου, ο Αφγανός που κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά το 11 μηνών παιδί του.

Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα αυτές της κατάχρησης σε ασέλγεια, αιμομιξίας και αποπλάνησης σε βάρος ανηλίκου.


Επίσης, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και κατά της μητέρας κατηγορούμενης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Όπως προέκυψε από τη δικογραφία, φέρεται να είχε λάβει γνώση για την ενδεχόμενη κακοποίηση του παιδιού της από τον σύζυγό της.

Πριν από περίπου μια εβδομάδα, το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χίου, όπου το προσωπικό κατέγραψε την καταγγελία της μητέρας. Το επόμενο πρωί, και ενώ το βρέφος νοσηλευόταν εκτός κινδύνου στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χίου, η ίδια κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου.

Άμεσα έγινε η σύλληψη του συζύγου, ενώ πραγματοποιήθηκε ιατροδικαστική εξέταση, η οποία επιβεβαίωσε τη σεξουαλική κακοποίηση του βρέφους.

Ο κατηγορούμενος πατέρας του βρέφους είναι Αφγανός, περίπου 35 ετών, έχει υποβάλλει αίτημα για χορήγηση ασύλου και διέμενε στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ, ενώ η μητέρα με το αγοράκι διαμένουν σε δομή φιλοξενίας εκτός καταυλισμού.

Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι είχε προβλήματα στη σχέση του και είχε απασχολήσει την αστυνομία. Τις τελευταίες ημέρες, κάτω από τις πιέσεις του συζύγου, η μητέρα δέχτηκε να μένει μαζί του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΟΣ 11ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΝΙΔΙ ΔΙΚΗ ΓΟΝΕΙΣ

Ελλάδα / Δίκη για θάνατο 11χρονου Μάριου: Ξεσπούν οι γονείς του - «Κατέθεσα και πίσω μου ήταν οι δολοφόνοι του»

Οι γονείς του 11χρονου Μάριου εξέφρασαν την οργή τους για την 9χρονη καθυστέρηση μέχρι να ξεκινήσει η δίκη, αλλά και για τη συμπεριφορά των κατηγορουμένων, λέγοντας πως τους εμπαίζουν
THE LIFO TEAM