Μητσοτάκης: Αδιανόητη οποιαδήποτε άδεια στον Κουφοντίνα

Μητσοτάκης: Αδιανόητη οποιαδήποτε άδεια στον Κουφοντίνα Facebook Twitter
0

Παρέμβαση για το θέμα της άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χαρακτηρίζει αδιανόητη οποιαδήποτε άδεια στον Κουφοντίνα, όχι μόνο για τις απεθχείς, όπως επισημαίνει πράξεις του που στρέφονται κατά της δημοκρατίας αλλά και γιατί δεν έχει εκφράσει ποτέ καμία μεταμέλεια για αυτές.

Μάλιστα σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη ο Κουφοντίνας παραμένει ιδεολογικός καθοδηγητής της νέας γενιάς τρομοκρατών.

Το ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν αύριο το πρωί θα πάρει την πρώτη του άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού.


Ο Δημήτρης Κουφοντίνας είχε ζητήσει διήμερη άδεια από το αρμόδιο συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού όπου εκτίει ποινή έντεκα φορές σε ισόβια κάθειρξη για τις δολοφονίες της 17Ν.

Στις φυλακές βρίσκεται από τότε, που συνελήφθησαν τα μέλη της οργάνωσης.


Το συμβούλιο της φυλακής, στο οποίο μετέχει και εισαγγελικός λειτουργός, εξέτασε το αίτημά του και το έκανε αποδεκτό.
Κατόπιν αυτού, αύριο το πρωί αναμένεται, να περάσει για πρώτη φορά την πόρτα των φυλακών Κορυδαλλού.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM