Κοινό «μέτωπο» Ν.Κορέας- ΗΠΑ- Ιαπωνίας για την παρακολούθηση της τροχιάς πυραύλων

Κοινό «μέτωπο» Ν.Κορέας- ΗΠΑ- Ιαπωνίας για την παρακολούθηση της τροχιάς πυραύλων Facebook Twitter
0

Η Νότια Κορέα, οι ΗΠΑ και η Ιαπωνία διεξάγουν από σήμερα διήμερα κοινά στρατιωτικά γυμνάσια για τον εντοπισμό και την παρακολούθηση της τροχιάς πυραύλων.

Το γενικό επιτελείο της Νότιας Κορέας, που προχώρησε στη σχετική ανακοίνωση, πρόσθεσε ότι σκοπός τους είναι η προετοιμασία για την αντιμετώπιση απειλών από τη Βόρεια Κορέα.


Τα γυμνάσια θα διεξαχθούν στα ανοικτά των ακτών της Νότιας Κορέας και της Ιαπωνίας, διευκρίνισε ο νοτιοκορεάτικος στρατός.

Η Σεούλ και η Ουάσινγκτον είχαν συμφωνήσει πέρυσι να διεξάγουν τακτικά στρατιωτικά γυμνάσια, κάθε λίγους μήνες.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αμερικανική Nvidia πήρε το «πράσινο φως» για πωλήσεις τσιπ στην Κίνα

Διεθνή / Η αμερικανική Nvidia πήρε το «πράσινο φως» για πωλήσεις τσιπ στην Κίνα

Μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ, ο διευθύνων σύμβουλος Jensen Huang κατάφερε να πείσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να επιτρέψει τις εξαγωγές του H20 - Πιέσεις από την Ουάσινγκτον και εμπορική εκεχειρία με το Πεκίνο στο παρασκήνιο
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Κατάργηση αργιών και «πάγωμα» δημοσίων δαπανών - Οι προτάσεις Μπαϊρού για να μειωθεί το έλλειμμα

Διεθνή / Σκληρά μέτρα στη Γαλλία: Καταργούνται αργίες και «παγώνουν» δημόσιες δαπάνες για να μειωθεί το έλλειμμα

Τι προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2026, που παρουσίασε ο πρωθυπουργός, Φρανσουά Μπαϊρού - Έκανε λόγο για «χρέος που αυξάνεται 5.000 ευρώ το δευτερόλεπτο» και χαρακτήρισε την υπερχρέωση «κατάρα χωρίς διέξοδο»
LIFO NEWSROOM