Η ανάρτηση της αμερικανικής πρεσβείας για τον Τσίπρα

Η ανάρτηση της αμερικανικής πρεσβείας για τον Τσίπρα Facebook Twitter
0

Η ατζέντα της συνάντησης Τραμπ -Τσίπρα παρατίθεται σε ανακοίνωση της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα στο Facebook.

 

Όπως αναφέρεται, «ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα υποδεχθεί τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στον Λευκό Οίκο στις 17 Οκτωβρίου 2017.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Τραμπ και ο Πρωθυπουργός Τσίπρας θα συζητήσουν τρόπους για την ενίσχυση της συνεργασίας μας και θα καταδείξουν την κοινή δέσμευσή μας στις σταθερές δημοκρατικές αξίες που είναι τόσο σημαντικές για τη διασφάλιση της ειρήνης και της ευημερίας σε όλο τον κόσμο.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος και ο Πρωθυπουργός θα συζητήσουν ένα εύρος διμερών και περιφερειακών θεμάτων, περιλαμβανομένης της αμυντικής συνεργασίας, των οικονομικών επενδύσεων, της ενεργειακής ασφάλειας και των ισχυρών πολιτιστικών δεσμών που συνδέουν τους Αμερικανούς και τους Έλληνες».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM