Ελεύθεροι και οι 7 προσαχθέντες για τις μολότοφ στα Εξάρχεια

Ελεύθεροι και οι 7 προσαχθέντες για τις μολότοφ στα Εξάρχεια Facebook Twitter
0

Ελεύθερα αφέθηκαν και τα επτά άτομα που προσήχθησαν για τις χθεσινές επιθέσεις με βόμβες μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων και σε διμοιρία των ΜΑΤ, καθώς δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Αρχικά, γύρω στις 10 το βράδυ, ομάδα αγνώστων επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων.

Λίγο αργότερα, μία άλλη ομάδα πραγματοποίησε επίθεση με τουλάχιστον 40 μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ που βρισκόταν στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ελληνικό νησί που βρίσκεται ανάμεσα στις «7 καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες της Ευρώπης»

Ελλάδα / Το ελληνικό νησί που βρίσκεται ανάμεσα στις «7 καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες της Ευρώπης»

«Αυτός ο υπέροχος τόπος διαθέτει εντυπωσιακούς ορεινούς σχηματισμούς, φιλόξενα χωριά και ειδυλλιακές παραλίες» γράφει το δημοφιλές ταξιδιωτικό μέσο, Freedom Travel
LIFO NEWSROOM