ΝΔ: Η κυβέρνηση παραδίδει το κέντρο της Αθήνας στην ανομία και την αναρχία

ΝΔ: Η κυβέρνηση παραδίδει το κέντρο της Αθήνας στην ανομία και την αναρχία Facebook Twitter
0

«Η Νέα Δημοκρατία καθιστά τον πρωθυπουργό προσωπικά υπεύθυνο για ό,τι συμβεί, από την στιγμή που δεν "καθαιρεί" τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς.


Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες, από την ομολογία Τόσκα ότι τα Εξάρχεια είναι άβατο και από την απαγόρευση που εξέδωσε για μια νόμιμη, ειρηνική διαδήλωση των αστυνομικών και η κυβέρνηση επέλεξε να παραδώσει το κέντρο της Αθήνας στην ανομία και την αναρχία, υποστηρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Και προσθέτει:
«Οι συγκεντρώσεις απαγορεύονται για όλους, όχι όμως για τους μπαχαλάκηδες που θέλουν να επιβάλουν το χάος, να καίνε και να καταστρέφουν δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες, να απειλούν ανθρώπινες ζωές. Συνεχείς επιθέσεις και τραυματισμοί αστυνομικών, ενώ σε γειτονιές όπως το Μενίδι, οι σφαίρες σφυρίζουν πάνω από τα κεφάλια των ανθρώπων. Αυτή είναι η αντίληψη των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ περί ασφάλειας, ευνομούμενης πολιτείας και Κράτους δικαίου».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM