Ευρεία διακομματική συναίνεση για το τέμενος- Υπερψηφίστηκε το σχετικό άρθρο

Ευρεία διακομματική συναίνεση για το τέμενος- Υπερψηφίστηκε το σχετικό άρθρο Facebook Twitter
1

Ολοκληρώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση και η ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου σε θέματα εκπαίδευσης, το οποίο έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία.

Επί της αρχής του υπερψηφίστηκε μόνο από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, ενώ η Δημοκρατική Συμπαράταξη δήλωσε «παρών» και όλα τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης καταψήφισαν.

Αντίθετα, ευρεία διακομματική συναίνεση εξασφάλισε το επίμαχο άρθρο 5 για τη λειτουργία μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα, το οποίο υπερψηφίστηκε από όλα τα κόμματα πλην των ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM