LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

"Ανοιγμα" της Νότιας Κορέας στην Πιονγιάνγκ

"Ανοιγμα" της Νότιας Κορέας στην Πιονγιάνγκ Facebook Twitter
0

Το υπουργείο Ενοποίησης της Νότιας Κορέας δήλωσε σήμερα ότι θα εξετάσει με ευελιξία ζητήματα ουσιαστικής σημασίας για τις σχέσεις με τη Βόρεια Κορέα, όπως, το ζήτημα των πολιτικών ανταλλαγών, επιδεικνύοντας διάθεση ενός πνεύματος διαλόγου με την Πιονγιάνγκ.

 

Ο υπουργός Ενοποίησης, Λι Ντακ-χαένγκ δήλωσε στην διάρκεια ενημέρωσης ότι ζωτικά θέματα διμερών σχέσεων, συμπεριλαμβανομένων και των πολιτικών ανταλλαγών, θα επανεξεταστούν με ευελιξία εντός του πλαισίου των κυρώσεων που εφαρμόζει η διεθνής κοινότητας κατά της Βόρειας Κορέας.

 

Ο Λι τόνισε στους δημοσιογράφους ότι η περαιτέρω επιδείνωση των διμερών σχέσεων δεν είναι επιθυμητή, στο πλαίσιο επίτευξης της σταθερότητας στην Κορεατική Χερσόνησο.

 

Ο πρόεδρος Μουν Τζέι-ιν αναμένεται ότι θα εφαρμόζει την “πολιτική του ήλιου” με στόχο την ενίσχυση των διμερών σχέσεων την Βόρεια Κορέα μέσω των επενδύσεων και του εμπορίου.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

Διεθνή / «Σοφία από τον ουρανό»: Ευαγγελικοί πάστορες προσεύχονται για τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο

Ο επικεφαλής πάστορας ακούγεται να λέει: «Προσευχόμαστε να πλημμυρίσουν η καρδιά και το μυαλό του με σοφία από τον ουρανό και ο Κύριος να τον καθοδηγήσει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζουμε σήμερα»
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΣΡΑΗΛ ΗΠΑ

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Ιράν και Ισραήλ ανταλλάσσουν πλήγματα

Η ένταση στη Μέση Ανατολή κλιμακώνεται, καθώς Ιράν και Ισραήλ συνεχίζουν να ανταλλάσσουν σφοδρά πλήγματα μία εβδομάδα μετά την έναρξη του πολέμου, με επιθέσεις να σημειώνονται και σε χώρες του Κόλπου
THE LIFO TEAM
ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Οι σύμμαχοι των ΗΠΑ στον Κόλπο παραπονιούνται πως δεν τους ενημέρωσαν για τις επιθέσεις του Ιράν

Οι σύμμαχοι των ΗΠΑ στον Περσικό Κόλπο εκφράζουν έντονη δυσαρέσκεια, κατηγορώντας την Ουάσιγκτον ότι δεν τους ενημέρωσε επαρκώς για τις ιρανικές επιθέσεις και επιπλέον αγνόησε τις προειδοποιήσεις τους
THE LIFO TEAM