Στον εισαγγελέα σήμερα ο ληστής της Γεωπονικής - Τι ψάχνει η αντιτρομοκρατική

Στον εισαγγελέα σήμερα ο ληστής της Γεωπονικής - Τι ψάχνει η αντιτρομοκρατική Facebook Twitter
0

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο 25χρονος, ο οποίος συνελήφθη χτες για την ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή εντός του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, κατά τον εφοδιασμό του ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, ενώ άφαντος παραμένει ο δεύτερος ληστής που διέφυγε και αναζητείται από την Αστυνομία.


Υπενθυμίζεται ότι ο 25χρονος είναι αδελφός συλληφθέντος, το 2013 στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο οποίος είναι έγκλειστος των φυλακών για συμμετοχή στις ένοπλες ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης και στον Φιλώτα Φλώρινας, ενώ είχε κατηγορηθεί ως μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, αλλά αυτό δεν του καταλογίστηκε στο δικαστήριο.


Για τον λόγο αυτό, για την υπόθεση της Γεωπονικής ενημερώνεται και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, αλλά την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας.


Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό από αρμόδιες αστυνομικές αρχές, ο 25χρονος είναι αρνητικός στην προανάκριση, δεν αποκαλύπτει ποιος είναι ο συνεργός του, ενώ αρνείται ακόμα και να δώσει δακτυλικά αποτυπώματα.


Ο νεαρός πάντως, δεν έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές για συμμετοχή σε επεισόδια ή κάποιο ποινικό αδίκημα.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κασετίνα με τα χρήματα που βρέθηκε στην κατοχή του 25χρονου ήταν και η μοναδική που άρπαξαν από την χρηματαποστολή, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας στο εννιάρι πιστόλι, μάρκας «τοκάρεφ» που είχε πάνω του, για να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποια εγκληματική ενέργεια.
Το σκούτερ που είχαν για τη ληστεία -αλλά δεν μπόρεσαν να το χρησιμοποιήσουν για την διαφυγή τους, καθώς δεν πήρε μπροστά- είχε κλαπεί πριν από δύο ημέρες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 7 ατόμων για υπερκοστολογήσεις σε κατασκευή στην Εγνατία Οδό

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 7 ατόμων για υπερκοστολογήσεις σε κατασκευή στην Εγνατία Οδό

Μετά από πολύμηνη δίκη, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης έκρινε ενόχους - χωρίς να τους αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό - συνολικά 7 από τους 15 κατηγορούμενους
LIFO NEWSROOM
Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Ελλάδα / Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Αποπειράθηκε τέσσερις φορές να αφαιρέσει τη ζωή ενός από τα δύο παιδιά της, αναφέρει μεταξύ άλλων το κατηγορητήριο - Η Ειρήνη Μουρτζούκου επέστρεψε στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται μέχρι την απολογία της
LIFO NEWSROOM
Οι πρώτες εικόνες από το ανακαινισμένο Χίλτον - Σε λειτουργία το House of Nynn του The Ilisian

Ελλάδα / Οι πρώτες εικόνες από το ανακαινισμένο Χίλτον - Σε λειτουργία το House of Nynn του The Ilisian

Πρόκειται για την «πρώτη σύγχρονη λέσχη στην καρδιά της Αθήνας», όπως περιγράφεται ο νέος χώρος που φιλοδοξεί να εισάγει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής στην αστική καθημερινότητα, συνδυάζοντας τη γαστρονομία, την ευεξία, τον πολιτισμό και τον σύγχρονο σχεδιασμό υπό το πρίσμα της ευζωίας
LIFO NEWSROOM
Ειρήνη Μουρτζούκου: Από τα δάκρυα on air στην παραδοχή 4 φόνων - Η στιγμή που η μητέρα της την κατηγόρησε δημόσια

Ελλάδα / Ειρήνη Μουρτζούκου: Από τα δάκρυα on air στην παραδοχή 4 φόνων - Η στιγμή που η μητέρα της την κατηγόρησε δημόσια

Κατά τη διάρκεια του 2024, η Μουρτζούκου είχε εμφανιστεί επανειλημμένα σε εκπομπές, επιμένοντας ότι συνεργάζεται με τις Αρχές και πως «εκεί που πρέπει να μιλήσω, έχω μιλήσει»
LIFO NEWSROOM