Ο Τραμπ εκνευρίζεται με δημοσιογράφο και διακόπτει απότομα τη συνέντευξη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τραμπ εκνευρίζεται με δημοσιογράφο και διακόπτει απότομα τη συνέντευξη - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
0

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε και πάλι σήμερα τον προκάτοχό του, Μπαράκ Ομπάμα, ότι παρακολουθούσε τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις του, μια θεωρία που δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν αξιωματούχο και καμία αμερικανική υπηρεσία μέχρι σήμερα.


Ο Ομπάμα "ήταν πολύ καλός μαζί μου" είπε ο Τραμπ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή This Morning του τηλεοπτικού δικτύου CBS. «Αλλά μετά, είχαμε δυσκολίες. Για μένα, τα λόγια δεν είναι τόσο σημαντικά όσο οι πράξεις. Και είδατε τι συνέβη με τις υποκλοπές, όλος ο κόσμος είδε τι συνέβη. Πιστεύω ότι δεν ήταν σωστό», είπε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος.


«Τι θέλετε να πείτε;» επέμεινε ο δημοσιογράφος.

«Πιστεύω ότι η δική μας εκδοχή έχει αποδειχθεί (...) Και όλος ο κόσμος μιλάει για αυτό. Και ειλικρινά, αξίζει να καταπιανόμαστε με αυτό, είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα», συνέχισε ο Τραμπ.


«Σας αφήνω να εξάγετε μόνοι τα συμπεράσματά σας», πρόσθεσε εμφανώς εκνευρισμένος.

«Ήταν (σ.σ. ο Ομπάμα) πολύ καλός μαζί μου στις δηλώσεις του όταν ήμουν μαζί του αλλά μετά δεν είχαμε πλέον επαφές. Έχω την άποψή μου, μπορείτε να έχετε τη δική σας. Λοιπόν, αρκετά, σας ευχαριστώ»,  κατέληξε, τερματίζοντας απότομα τη συζήτηση.


Ο Τραμπ κατηγόρησε για πρώτη φορά τον Ομπάμα ότι τον παρακολουθούσε στις αρχές Μαρτίου, με μια σειρά μηνυμάτων στο Twitter. Ο πρώην διευθυντής των υπηρεσιών πληροφοριών Τζέιμς Κλάπερ, Ρεπουμπλικανοί και Δημοκρατικοί που μετέχουν στις δύο επιτροπές Πληροφοριών του Κογκρέσου και ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Πολ Ράιαν διέψευσαν όλοι ότι γίνονταν υποκλοπές σε βάρος του Τραμπ κατά την προεκλογική περίοδο.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ινδονησία: Συζητήσεις για αμφιλεγόμενο σχέδιο νοσηλείας 2.000 ανθρώπων από τη Γάζα

Διεθνή / Ινδονησία: Συζητήσεις για αμφιλεγόμενο σχέδιο νοσηλείας 2.000 ανθρώπων από τη Γάζα

Την ίδια στιγμή ορισμένοι εθνικοί ισλαμικοί ηγέτες κατηγορούν την κυβέρνηση ότι «ξεγελάστηκε» από το Ισραήλ και θέτουν ερωτήματα σχετικά με τις εγγυήσεις για την επιστροφή των Παλαιστινίων
LIFO NEWSROOM
Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο καλεί τη χώρα σε μαζική κινητοποίηση εν μέσω απειλών των ΗΠΑ

Διεθνή / Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο καλεί σε μαζικές κινητοποιήσεις εν μέσω απειλών των ΗΠΑ

«Αποφάσισα ότι το Σάββατο και την Κυριακή θα οργανώσουμε μεγάλες κινητοποιήσεις (...) για να στείλουμε μήνυμα στον ιμπεριαλισμό: Ως εδώ με τις απειλές σας!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαδούρο
LIFO NEWSROOM