Ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της Λίνας Νικολοπούλου Στουρνάρα για τη μήνυση στον Βαξεβάνη

Ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της Λίνας Νικολοπούλου Στουρνάρα για τη μήνυση στον Βαξεβάνη Facebook Twitter
5

Ανακοίνωση σχετικά με τη μήνυση της Λίνας Νικολοπούλου Σουρνάρα εναντίον του εκδότη της εφημερίδας "Documento" Κώστα Βαξεβάνη εξέδωσε πριν από λίγη ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η μήνυση που κατέθεσε η σύζυγος του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου, εναντίον του εκδότη της εφημερίδας "Documento", Κώστα Βαξεβάνη, βάλλει ευθέως κατά της δημοσιογραφίας και της ελευθεροτυπίας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Το επίμαχο δημοσίευμα για το οποίο κατατέθηκε η μήνυση θέτει ορισμένα κρίσιμα ερωτήματα για το χώρο της δημόσιας υγείας, τα οποία χρήζουν σοβαρών και τεκμηριωμένων απαντήσεων. Αντί η κ. Νικολοπούλου να καταθέτει μηνύσεις, ας απαντήσει στα συγκεκριμένα ερωτήματα», καταλήγει η ανακοίνωση.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Politico: Η Ελλάδα πιέζει την ΕΕ για σκληρότερη στάση στο μεταναστευτικό

Ελλάδα / Politico: Η Ελλάδα πιέζει την ΕΕ για σκληρότερη στάση στο μεταναστευτικό

Το αυστηρότερο σχέδιο αποτροπής παράτυπης μετανάστευσης παρουσίασε ο Θάνος Πλεύρης στο συμβούλιο Υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ, ζητώντας απελάσεις, ηλεκτρονική επιτήρηση και «κόμβους επιστροφής» εκτός ηπείρου
LIFO NEWSROOM