Απάντηση Ομπάμα στον Τραμπ για τις τηλεφωνικές υποκλοπές στην προεκλογική εκστρατεία

Απάντηση Ομπάμα στον Τραμπ για τις τηλεφωνικές υποκλοπές στην προεκλογική εκστρατεία Facebook Twitter
0

Ο πρώην σύμβουλος του Ομπάμα, ο Μπεν Ρόουντς, διέψευσε τις κατηγορίες του Τραμπ που ανέφερε νωρίτερα σήμερα ότι ο Ομπάμα ότι παρακολουθούσε τα τηλέφωνά του τον Οκτώβριο, προς το τέλος της προεκλογικής του εκστρατείας. 

"Κανένας πρόεδρος δεν μπορεί να διατάξει τηλεφωνικές υποκλοπές. Αυτοί οι περιορισμοί τέθηκαν σε ισχύ για να προστατεύσουν τους πολίτες από ανθρώπους σαν εσάς", έγραψε ο Ρόουντς στο Twitter. Απαντώντας στο σχόλιο του Τραμπ ότι ένας δικηγόρος θα έστηνε μια "γερή υπόθεση" ο Ρόουντς έγραψε: "Οχι, δεν θα μπορούσε. Μόνο ένας ψεύτης θα μπορούσε να το κάνει".

Εκπρόσωπος του Τραμπ δήλωσε ότι ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος "έχει συναντήσεις, κάνει τηλεφωνήματα και χτυπάει μπαλάκια" στο γήπεδο του γκολφ που διαθέτει στο Γουεστ Παλμ Μπιτς.

Η ηγέτης των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι διακωμώδησε τους ισχυρισμούς του Τραμπ και έγραψε στο Twitter ότι "η μοναδική απάντηση είναι μια έρευνα από ανεξάρτητη επιτροπή".

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM
Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Διεθνή / Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες γνώριζαν ότι τα προϊόντα τους ήταν «επικίνδυνα για κατανάλωση» και χρησιμοποιούσαν «παραπλανητικές τακτικές» για να τα προωθήσουν
LIFO NEWSROOM