Ιστιοφόρο σκάφος με 41 παράτυπους μετανάστες εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή των Κυθήρων

Ιστιοφόρο σκάφος με 41 παράτυπους μετανάστες εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή των Κυθήρων Facebook Twitter
0

Ιστιοφόρο σκάφος, στο οποίο επέβαιναν 41 παράτυποι μετανάστες, μεταξύ των οποίων 16 παιδιά και 6 γυναίκες, εντοπίστηκε μετά από ευρεία επιχείρηση του λιμενικού σώματος ελληνική ακτοφυλακής στη θαλάσσια περιοχή των Κυθήρων.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάποιος από τους επιβαίνοντες στο ιστιοφόρο σκάφος κάλεσε σε βοήθεια μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού κλήσης 112 και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες στη θαλάσσια περιοχή από δύο πλωτά του λιμενικού, ένα αεροσκάφος και παραπλέοντα πλοία.


Οι μετανάστες, που τελικά εντοπίστηκαν και περισυνελέγησαν σώοι και καλά στην υγεία τους από δεξαμενόπλοιο, αναμένεται να μεταφερθούν στο λιμάνι του Πειραιά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαφάνιση 16χρονης: «Πάτε να μας κατηγορήσετε για κάτι;» - Νέες αποκαλύψεις για τους γονείς

Ελλάδα / Εξαφάνιση 16χρονης: «Πάτε να μας κατηγορήσετε για κάτι;» - Νέες αποκαλύψεις για τους γονείς της

«Την είχε κουρέψει ο μπαμπάς της σαν αγόρι, επειδή του ζήτησε να πάει κομμωτήριο», «Δεν είχε τίποτα το κινητό της, δεν την άφηνε να έχει Instagram» καταγγέλλουν συμμαθήτριες της 16χρονης
THE LIFO TEAM