ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Ντομπρόβσκις για αξιολόγηση: Εφικτή η συμφωνία έως τις 20 Μαρτίου

Ντομπρόβσκις για αξιολόγηση: Εφικτή η συμφωνία έως τις 20 Μαρτίου Facebook Twitter
Aris Oikonomou / SOOC
0

Αισιόδοξος ότι η Ελλάδα και οι θεσμοί θα μπορέσουν να καταλήξουν σε συμφωνία για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης μέχρι τις 20 Μαρτίου, εμφανίστηκε την Παρασκευή ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Λισαβόνα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην πορτογαλική πρωτεύουσα, ο κ. Ντομπρόβσκις σημείωσε ότι από την πλευρά της, η Κομισιόν θεωρεί εφικτή την επίτευξη συμφωνίας.

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναφέρθηκε ακόμη στην ανάγκη να κρατηθεί εντός τροχιάς το πρόγραμμα και να μην προκληθεί εκ νέου χρηματοοικονομική αστάθεια στην Ελλάδα.

«Αυτό που είναι σημαντικό τώρα είναι μια τελευταία προσπάθεια από όλες τις πλευρές, του θεσμούς, τους δανειστές και από τις ίδιες τις ελληνικές αρχές για να διασφαλιστεί η επιτυχής ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, μέχρι το Eurogroup (στις 20 Μαρτίου), κατέληξε.

Οικονομία
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΡΗΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Οικονομία / Υδρογονάνθρακες: Παρουσιάστηκαν οι συμβάσεις μίσθωσης για έρευνα σε Κρήτη και Πελοπόννησο με Chevron - HELLENiQ ENERGY

«Σήμερα εγκαινιάζουμε μια νέα εποχή εθνικής αυτοπεποίθησης και αποφασιστικότητας», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου
THE LIFO TEAM