Ζυρίχη: Μυστήριο με τον θάνατο του επιχειρηματία Μ. Κυπριανίδη - Δολοφονία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Ζυρίχη: Μυστήριο με τον θάνατο του επιχειρηματία Μ. Κυπριανίδη - Δολοφονία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία Facebook Twitter
Αριστερά, ο επιχειρηματίας Μανώλης Κυπριανίδης.
0

Νεκρός στο σπίτι του στη Ζυρίχη βρέθηκε ο επιχειρηματίας Μανώλης Χρ. Κυπριανίδης, και η ελβετική αστυνομία, που προσδιορίζει τον θάνατό του τρεις ημέρες νωρίτερα, ερευνά τις συνθήκες θανάτου του, σύμφωνα με Τα Νέα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως πρόκειται για δολοφονία.

Ο Μανώλης Κυπριανίδης είχε διατελέσει πρόεδρος του ΔΣ της ΑΓΕΤ Ηρακλής, θέση από την οποία παραιτήθηκε το 2014. Σύμφωνα με Τα Νέα, από τότε ζούσε κυρίως στο εξωτερικό διατηρώντας όμως στην ιδιοκτησία του τη βίλα του Αριστοτέλη Ωνάση στο Λαγονήσι, όπου ζούσε μέχρι τη σύλληψή του το 1974 ο δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος.

Είχε παντρευτεί τη Μαρίνα Φλέγγα, κόρη της συζύγου του ιδρυτή της καπνοβιομηχανίας Κεράνη. Το 1998, το ζευγάρι μεταβίβασε τις μετοχές τής Κεράνης μέσω του Χρηματιστηρίου και αποχώρησε από το ιστορικό καπνεργοστάσιο. Αφότου χώρισε με τη Μ. Φλέγγα, ο Μ. Κυπριανίδης είχε συνάψει σχέση με την ηθοποιό Μιμή Ντενίση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαθρεμπόριο καυσίμων: Πώς δρούσε το κύκλωμα - Σε ποιες περιοχές βρίσκονται τα πρατήρια

Ελλάδα / Λαθρεμπόριο καυσίμων: Πώς δρούσε το κύκλωμα - Σε ποιες περιοχές βρίσκονται τα πρατήρια

Από τις αρχές του 2025 έως και την εξάρθρωση της οργάνωσης, έχουν καταγραφεί 38 περιπτώσεις προμήθειας, με τη συνολική ποσότητα που έχει διακινηθεί στην Ελλάδα να υπερβαίνει τα 1,3 εκατομμύρια λίτρα βενζίνης - 22 συλλήψεις, ενώ για την υπόθεση κατηγορούνται επιπλέον 8 άτομα
LIFO NEWSROOM
Κύκλωμα στην Κρήτη: Τι περιλαμβάνει η δεύτερη δικογραφία - Η Μονή Χανίων και η υπόθεση της φοιτήτριας με τη μητέρα καθαρίστρια

Ελλάδα / Κύκλωμα στην Κρήτη: Τι περιλαμβάνει η δεύτερη δικογραφία - Η Μονή Χανίων και η υπόθεση της φοιτήτριας με τη μητέρα καθαρίστρια

Νέες αποκαλυπτικές συνομιλίες - Οι κατηγορίες και οι κωδικές ονομασίες - «Μόνο δολοφονίες δεν μας έχει διατάξει ακόμα να κάνουμε»
LIFO NEWSROOM