Στην Αθήνα οι επικεφαλής των Θεσμών-Αύριο ξεκινά η διαπραγμάτευση

Στην Αθήνα οι επικεφαλής των Θεσμών-Αύριο ξεκινά η διαπραγμάτευση Facebook Twitter
0

Ξεκινούν αύριο οι συναντήσεις του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των θεσμών στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης του προγράμματος οικονομικής πολιτικής.

 

Ο επικεφαλής των θεσμών βρίσκονται ήδη στην Αθήνα, όπως μεταδίδουν αρμόδιες πηγές του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης. Το χρονοδιάγραμμα των συναντήσεων αναμένεται να καθορισθεί τις επόμενες ώρες προκειμένου να ξεκινήσει ο νέος γύρος των επαφών.

 

Η αρμόδια εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ανίκα Μπράτιχαρτ επεσήμανε ότι «δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής της, καθώς αυτό εξαρτάται από την πορεία των συνομιλιών», τονίζοντάς ωστόσο ότι «με δεδομένη ωστόσο την πρόοδο που έχει επιτευχθεί, ειδικά σε ό,τι αφορά τον προϋπολογισμό του 2017, ελπίζουμε σε εποικοδομητική συνεργασία όλων των πλευρών ώστε να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση το συντομότερο δυνατό».

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τα εκατομμύρια στα «ψίχουλα»: Η δραματική κατάρρευση των NFT

Οικονομία / Από τα εκατομμύρια στα «ψίχουλα»: Η δραματική κατάρρευση των NFTs

Μετά τις δόξες που γνώρισε η αγορά των ψηφιακών έργων τέχνης, τα περιβόητα NFTs δεν αποδείχθηκαν μόνο μια καλλιτεχνική και αισθητική λαίλαπα αλλά και ο πιο σύντομος δρόμος προς την οικονομική καταστροφή.
THE LIFO TEAM
Οι ΗΠΑ χαλαρώνουν τις κυρώσεις στο ρωσικό πετρέλαιο καθώς ο πόλεμος με το Ιράν εκτινάσσει τις τιμές της ενέργειας

Οικονομία / Οι ΗΠΑ χαλαρώνουν τις κυρώσεις στο ρωσικό πετρέλαιο καθώς ο πόλεμος με το Ιράν εκτινάσσει τις τιμές της ενέργειας

Καθώς οι τιμές του πετρελαίου εκτοξεύονται και οι επιθέσεις στα Στενά του Ορμούζ συνεχίζονται, οι ΗΠΑ επιτρέπουν προσωρινά την αγορά ρωσικού πετρελαίου εν πλω
THE LIFO TEAM