Παρατείνεται η προθεσμία ένταξης για οφειλές σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ

Παρατείνεται η προθεσμία ένταξης για οφειλές σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ Facebook Twitter
0

Την παράταση της ρύθμισης για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές έως το τέλος του χρόνου αναμένεται να αποφασίσει εντός της ημέρας το Δ.Σ. της ΔΕΗ, σύμφωνα με όσα ανέφεραν πηγές της επιχείρησης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα της σχετικής προθεσμίας.


Στο μεταξύ η ΕΥΔΑΠ πρόκειται, σύμφωνα με πηγές της εταιρείας, να δώσει "σιωπηρή" παράταση 15 ημερών.

Σήμερα το πρωί επικράτησε πανικός καθώς από τα ξημερώματα οι πολίτες σχημάτιζαν τεράστιες ουρές στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου, αλλά και σε άλλα υποκαταστήματα, προκειμένου να πιάσουν θέση προτεραιότητας για να μπουν στις 36 δόσεις.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BEACH BAR ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Καταγγελίες ότι απαγόρευσαν σε ηλικιωμένους να μπουν σε beach bar στον Ποταμό Επανομής

Ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης υποστηρίζει ότι ορισμένοι επιχειρηματίες εμποδίζουν ηλικιωμένους να μπουν στα καταστήματά τους, ακόμη και όταν αυτά είναι εντελώς άδεια
LIFO NEWSROOM