Ρέντσι: «Δεν θα δεχθούμε να γίνει η Ε.Ε, μόνο ένας χώρος γραφειοκρατικής διεκπεραίωσης»

Ρέντσι: «Δεν θα δεχθούμε να γίνει η Ε.Ε, μόνο ένας χώρος γραφειοκρατικής διεκπεραίωσης» Facebook Twitter
0

Λάβρος κατά των Ευρωπαίων ηγετών εμφανίστηκε ο Ιταλός πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην πόλη Πράτο της κεντρικής Ιταλίας, δηλώντας ότι η Ιταλία δεν μπορεί να δεχθεί να γίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση, μόνον ένας χώρος γραφειοκρατικής διεκπεραίωσης.

«Η χώρα μας δεν θα δεχθεί ποτέ να στηρίξει ένα μη φιλόδοξο σχέδιο για την Ευρώπη, το οποίο να της επιτρέψει απλώς να επιβιώσει», πρόσθεσε ο Ρέντσι, ο οποίος δεν πήρε μέρος τελικά στη σημερινή σύνοδο της Βιέννης για το προσφυγικό, ενώ δεν εκλήθη να συμμετάσχει ούτε στη συνάντηση της επόμενης Τετάρτης στο Βερολίνο με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, την Γερμανίδα καγκελάριο 'Αγκελα Μέρκελ, και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

«Τους κανόνες της Ένωσης πρέπει να τους σέβονται όλοι. Και εκείνοι, όπως η Γερμανία, οι οποίοι διαθέτουν εμπορικό πλεόνασμα, που αν επενδυθεί μπορεί να βοηθήσει τη βελτίωση της όλης οικονομικής κατάστασης», τόνισε ο επικεφαλής της κυβέρνησης της Ρώμης.

Σύμφωνα με τον κ. Ρέντσι «η εποχή των διαφόρων εγωισμών τελείωσε» και «αν νομίζουν ότι θα φοβίσουν την Ιταλία, προφανώς δεν γνωρίζουν τι σημαίνει Ιταλία».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Homme FC ξαναγράφει τι μπορεί να είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα στο queer Λονδίνο

Διεθνή / Ενα transmasc football club στο Λονδίνο φτιάχνει κάτι πολύ μεγαλύτερο από ομάδα

Ξεκινώντας ως ένα χαλαρό transmasc πεντάρι στο ανατολικό Λονδίνο, το Homme FC εξελίχθηκε γρήγορα σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από ποδοσφαιρική ομάδα. Σήμερα λειτουργεί ως κοινότητα, καλλιτεχνικό project και χώρος φροντίδας, προτείνοντας έναν διαφορετικό τρόπο συλλογικής ζωής μέσα στο queer αθλητικό τοπίο της πόλης.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ