Θρίλερ στη Γλυφάδα: Απόπειρα απαγωγής δύο μικρών παιδιών πάνω στη λεωφόρο Βουλιαγμένης

Θρίλερ στη Γλυφάδα: Απόπειρα απαγωγής δύο μικρών παιδιών πάνω στη λεωφόρο Βουλιαγμένης Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ
1

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του STAR, ένα πολύ σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι στη Γλυφάδα. Άγνωστοι που επέβαιναν σε ένα λευκό βαν αποπειράθηκαν να απαγάγουν δύο παιδάκια, ηλικίας 9 και 11 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου στις 2.30 το μεσημέρι, τα δύο μικρά αγόρια έφυγαν από το σπίτι τους για να πάνε στη θεία τους, που ζει στην απέναντι πλευρά της λεωφόρου Βουλιαγμένης, σε απόσταση λιγότερο από 5 λεπτά με τα πόδια.

Την ώρα που τα δύο παιδιά περίμεναν στο φανάρι εμφανίστηκε μπροστά τους μία γυναίκα γύρω στα 55, μελαμψή με μωβ φουστάνι (σ.σ. σύμφωνα με τις περιγραφές των παιδιών στους αστυνομικούς). Η γυναίκα αγκάλιασε τον 9χρονο και τον έσπρωξε προς το δρόμο όπου είχε μόλις σταματήσει ένα λευκό βαν με φιμέ τζάμια.

Μόλις όμως η άγνωστη γυναίκα προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα, το παιδάκι άρχισε να κλωτσά και ο αδερφός του να καλεί σε βοήθεια.

Ένας άντρας που βρισκόταν εκεί κοντά και πότιζε τον κήπο του, αντιλήφθηκε το περιστατικό και άρχισε με τη σειρά του να φωνάζει να αφήσουν τα παιδιά.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η γυναίκα πανικοβλήθηκε από τις φωνές, άφησε το αγοράκι και μπήκε μέσα στο βαν. 

Το αξιοσημείωτο είναι ότι τα παιδάκια, χωρίς να χάσουν την ψυχραιμία τους άρχισαν να τρέχουν πίσω από το λευκό όχημα, φωνάζοντας «αυτό είναι, αυτό είναι» και έφτασαν μέχρι το σπίτι της θείας τους, στην οποία προσπάθησαν να εξηγήσουν τι είχε συμβεί.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας. Τα δυο αδερφάκια θα εξεταστούν από αστυνομικούς του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί και παράλληλα γίνεται έρευνα για την συλλογή πρόσθετων στοιχείων για την υπόθεση.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να αλλάξει η κουλτούρα της βίας» – Μήνυμα του πατέρα του Άλκη Καμπανού μετά τη νέα δολοφονία στη Χαλκίδα

Ελλάδα / «Να αλλάξει η κουλτούρα της βίας»: Το μήνυμα του πατέρα του Άλκη Καμπανού μετά τη δολοφονία στη Χαλκίδα

«Πρέπει να επενδύσουμε στην πρόληψη: να μεγαλώσουμε μια νέα γενιά παιδιών με σωστές αξίες, ώστε να αλλάξει η κουλτούρα της βίας. Έχουμε μετατρέψει το ποδόσφαιρό μας σε υποκουλτούρα» δήλωσε ο πατέρας του Άλκη Καμπάνου
LIFO NEWSROOM
Υπόθεση Σήφη Βαλυράκη: Ποινική δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία σε δύο λιμενάρχες Χαλκίδας και Ερέτριας

Ελλάδα / Υπόθεση Σήφη Βαλυράκη: Ποινική δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία σε δύο λιμενάρχες Χαλκίδας και Ερέτριας

Η εξέλιξη ανακοινώθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, όπου συνεχίζεται η δίκη των δύο ψαράδων που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού
LIFO NEWSROOM
Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Ο δράστης ζητά ελαφρυντικά – «Δεν έχει ζητήσει ούτε ένα συγγνώμη» λέει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Ο δράστης ζητά ελαφρυντικά – «Δεν έχει ζητήσει ούτε ένα συγγνώμη» λέει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς

Η οικογένεια ζητά να παραμείνει η πρωτόδικη ποινή της ισόβιας κάθειρξης, ώστε –όπως λένε– να βρει η Γαρυφαλλιά «τη δικαίωση που της αξίζει»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μπράβο στα παιδάκια που δεν έχασαν την ψυχραιμία τους καθώς και στο γείτονα που δεν έμεινε αμέτοχος (δυστυχώς είναι σύνηθες φαινόμενο στις μέρες μας). Συγχαρητήρια και στους γονείς των παιδιών που τους έμαθαν πως πρέπει να αντιδράνε σε τέτοιες περιπτώσεις.