LIVE!

Σύλληψη 33χρονου για απόπειρα βιασμού και ληστείας σε βάρος 73χρονης

Σύλληψη 33χρονου για απόπειρα βιασμού και ληστείας σε βάρος 73χρονης Facebook Twitter
2

Για απόπειρα βιασμού και ληστεία σε βάρος 73χρονης κατηγορείται ένας 33χρονος, ο οποίος συνελήφθη στο Αιτωλικό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η 73χρονη είχε πάει σήμερα το πρωί στον σταθμό του ΚΤΕΛ στο Αιτωλικό, προκειμένου να την παραλάβει συγγενικό της πρόσωπο, τα χαρακτηριστικά του οποίου όμως δεν γνώριζε.

Τότε, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, εμφανίστηκε ο 33χρονος και αφού παραπλάνησε την 73χρονη ως προς την ταυτότητα του, την επιβίβασε σε μία δίκυκλη μηχανή και τη μετέφερε σε ερημική τοποθεσία, στην περιοχή Πόρος του Αιτωλικού.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την Αστυνομία, οδήγησε την 73χρονη σε εγκαταλελειμμένο κτίριο και με την άσκηση σωματικής βίας της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των €105, ενώ στη συνέχεια αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Κατόπιν ο 33χρονος έφυγε από το σημείο, ενώ η 73χρονη, αφού περπάτησε για κάποια απόσταση, κατάφερε να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Έπειτα από λίγη ώρα οι αστυνομικοί εντόπισαν στο Αιτωλικό τον 33χρονο και τον συνέλαβαν, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν το κινητό τηλέφωνο της 73χρονης και τη μοτοσικλέτα με την οποία την είχε μεταφέρει στον Πόρο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 33χρονος είχε πάρει τακτική άδεια από σωφρονιστικό κατάστημα, όπου είναι έγκλειστος και εκτίει ποινή 10ετούς κάθειρξης, για υπόθεση βιασμού.

Ελλάδα
2

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΟΧΟΙ

Ελλάδα / Μάγδα Φύσσα για απόφαση Εφετείου για Χρυσή Αυγή: «Σήμερα δικαιώνονται όλα τα θύματα του φασισμού»

«Δεν θέλω να τους ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου» - Το πρώτο σχόλιο της μητέρας του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα μετά την απόφαση για την ενοχή των 42 της εγκληματικής οργάνωσης, «Χρυσή Αυγή»
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ

Ελλάδα / «Να χαίρεστε τη ματωμένη σας τηλεθέαση»: Αντίδραση συγγενών θυμάτων 17 Νοέμβρη για τη συνέντευξη Κουφοντίνα

Οι συγγενείς των θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης επισημαίνουν ότι «οι θεσμικοί ειδησεογραφικοί οργανισμοί της χώρας αρνούνταν επί δεκαετίες να δώσουν λόγο στους τρομοκράτες, κάτι που ανατράπηκε τώρα»
THE LIFO TEAM