No.1

Με τροπολογία νομιμοποιείται ο ρουκετοπόλεμος

Με τροπολογία νομιμοποιείται ο ρουκετοπόλεμος Facebook Twitter
3

Νομιμοποιείται τελικά ο ρουκετοπόλεμος που πραγματοποιείται το βράδυ της Ανάστασης στο Βροντάδο της Χίου . Σύμφωνα με το politischios.gr, σχετική τροπολογία κατατέθηκε από τον βουλευτή της Ν.Δ. στη Χίο Νότη Μηταράκη, ο οποίος μιλώντας στο σάιτ, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη θετική αυτή εξέλιξη δηλώνοντας, "ανοίγει πλέον ο δρόμος για τη νομιμοποίηση του ρουκετοπόλεμου που είναι τόσο σημαντικός για το νησί μας ".

Τον Απρίλιο, με δεδομένη τη μη πραγματοποίηση του ρουκετοπόλεμου, ο Χιώτης βουλευτής είχε καταθέσει τροπολογία για τη νομιμοποίηση του εθίμου. Η τροπολογία αυτή έγινε αποδεκτή από τον υπουργό Παν. Κουρουμπλή και ήδη συζητείται σήμερα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Αναμένεται να ψηφιστεί τη Δευτέρα σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.

3

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρίπολη: Συλλήψεις μελών εγκληματικής οργάνωσης για ληστείες και κλοπές - Υπάρχει και καταγγελία για βιασμό

Ελλάδα / Τρίπολη: Συλλήψεις μελών εγκληματικής οργάνωσης για ληστείες και κλοπές - Υπάρχει και καταγγελία για βιασμό

Μία γυναίκα υποστηρίζει ότι την ανάγκασαν σε «σεξουαλική πράξη με βιντεοσκόπηση», απειλώντας ότι θα δημοσιοποιούσαν το υλικό σε περίπτωση που κατήγγελλε το γεγονός στην Αστυνομία
THE LIFO TEAM