O OHE βάζει στο ίδιο τραπέζι Τσίπρα-Μητσοτάκη

O OHE βάζει στο ίδιο τραπέζι Τσίπρα-Μητσοτάκη Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
0

Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθούν απόψε για πρώτη φορά στο ίδιο τραπέζι, με τη "βοήθεια" του ΟΗΕ, αφού θα παρακαθίσουν με τις συζύγους τους στο γεύμα που θα παραθέσει στου Μουσείο Ακρόπολης,  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στον Γ.Γ. του Οργανισμού Μπαν γκι-Μούν που φτάνει σήμερα στη χώρα μας. Στο γεύμα θα παρακαθίσει και ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Βούτσης.

Σήμερα ο κ. Μπαν Κι-Μουν θα επισκεφθεί το Κέντρο Αλληλεγγύης Αθήνας, που παρέχει ιατρικές, νομικές και ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες.  

Ο γενικός γραμματέας θα συναντηθεί με τον Στέλιο Ζαββό, πρόεδρο της οργάνωσης "Solidarity Now", που χρηματοδοτεί το Κέντρο, με μέλη του ΔΣ της οργάνωσης, με εργαζόμενους και εθελοντές. Σημειώνεται ότι το Κέντρο Αλληλεγγύης Αθήνας έχει παράσχει, από το 2014 έως σήμερα, δωρεάν υπηρεσίες σε περισσότερα από 40.000 άτομα.

 Η σημερινή του επίσκεψη στο Κέντρο Αλληλεγγύης έχει προγραμματιστεί για τις 6.30 το απόγευμα. Αύριο θα μεταβεί στη Λέσβο, όπου θα συνομιλήσει με πρόσφυγες, αιτούντες άσυλο, μετανάστες, εθελοντές και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM