O Aμερικανός πρέσβης ανάβει κεράκι για το Eurogroup

O Aμερικανός πρέσβης ανάβει κεράκι για το Eurogroup Facebook Twitter
0

Mε ένα κεράκι σε εκκλησία προσεύχεται ο αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα Ντείβιντ Πιρς για θετική κατάληξη των διαπραγματεύσεων στο σημερινό Eurogroup. «Καληνύχτα από την Ελλάδα. Ελπίζοντας για μια θετική κατάληξη στο αυριανό Eurogroup» έγραψε το βράδυ ο πρέσβης ανεβάζοντας τη φωτογραφία.

Πριν από λίγες ημέρες ο κ. Πιρς είχε ανεβάσει χιουμοριστικό tweet στο οποίο έγραφε ότι το αγαπημένο του τοπωνύμιο στην χώρα μας είναι η... Δράμα, χρησιμοποιώντας μια πινακίδα με το όνομα της πόλης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM