"Λουκέτο" στο ξενοδοχείο Athens Ledra στη Συγγρού

"Λουκέτο" στο ξενοδοχείο Athens Ledra στη Συγγρού Facebook Twitter
0

Τελευταία μέρα σήμερα για το ξενοδοχείο Athens Ledra στη λεωφόρο Συγγρού, που βάζει "λουκέτο". Σε επικοινωνία μας με το τηλεφωνικό κέντρο μάς επιβεβαίωσαν το κλείσιμο και πως σήμερα είναι η τελευταία μέρα και μας παρέπεμψαν αλλού για κρατήσεις.

Οι εργαζόμενοι έχουν ειδοποιηθεί ότι θα απολυθούν και οι πελάτες ενημερώνονται πλέον πως θα πρέπει να αναζητήσουν άλλο ξενοδοχείο για να διαμείνουν. 

Οι εργαζόμενοι είναι περίπου 150 και πολλοί από αυτούς έχουν ξεκινήσει επίσχεση εργασίας καθώς παραμένουν απλήρωτοι από τον Μάρτιο.

Υπενθυμίζεται ότι το ξενοδοχείο είχε περάσει στον έλεγχο του ομίλου Παρασκευαϊδη και μετά, χωρίς μάλιστα να έχουν λάβει το δώρο Πάσχα, λόγω της δέσμευσης των λογαριασμών της εταιρείας από το ΙΚΑ και τράπεζες. Σύμφωνα με την Ημερησία, ο βασικός πιστωτής, η Alpha Bank, στην οποία οι οφειλές διαμορφώνονται στα πέριξ των 33 εκατ. ευρώ πρόκειται να επισπεύσει τις διαδικασίες ώστε να έχει δοθεί λύση μέσα στο καλοκαίρι για το ξενοδοχείο, το οποίο, η ίδια είχε βγάλει σε πλειστηριασμό με μία αξία στα 41,1 εκατ. ευρώ πέρυσι την άνοιξη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM