Σενάρια ανασχηματισμού και με στελέχη εκτός ΣΥΡΙΖΑ αφήνει η Γεροβασίλη

Σενάρια ανασχηματισμού και με στελέχη εκτός ΣΥΡΙΖΑ αφήνει η Γεροβασίλη Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
3

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, και μάλιστα με πρόσωπα που δεν ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ, άφησε σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9 και την Κατερίνα Ακριβοπούλου.

«Όποτε ο πρωθυπουργός κρίνει ότι θα περάσει ανασχηματισμό, φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν και πρόσωπα που δεν θα είναι του στενού πολιτικού περιβάλλοντος. Κάτι τέτοιο είναι και υγιές», ανέφερε.

Η κ. Γεροβασίλη απέφυγε να δώσει κάποιο σαφές στίγμα για τις προθέσεις της κυβέρνησης, όμως άφησε να εννοηθεί ότι τυχόν ανασχηματισμός δύσκολα θα φέρει άλλα κόμματα στους κόλπους της συμπολίτευσης.

«Να δούμε αν υπάρχουν άλλες πολιτικές δυνάμεις που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε ένα κυβερνητικό σχήμα. Εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχουν», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεραπετρίτης: Συμφωνία Ελλάδας–Αιγύπτου για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της Μονής Σινά

Πολιτική / Γεραπετρίτης: Συμφωνία Ελλάδας–Αιγύπτου για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της Μονής Σινά

Στόχος η διασφάλιση του ιστορικού καθεστώτος και της νομικής προσωπικότητας της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης – Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για θεσμική λύση
LIFO NEWSROOM
Διπλωματικό θρίλερ για τη Μονή Σινά: Το Κάιρο αμφισβητεί ιδιοκτησία – Κρίσιμη συνάντηση Γεραπετρίτη

Πολιτική / Μονή Σινά: Στο Κάιρο ο Γεραπετρίτης - Η ελληνική στάση και οι διπλωματικές παγίδες

Στο Κάιρο κρίνεται το μέλλον της Ι.Μ. Αγίας Αικατερίνης του Σινά - Η Ελλάδα επιδιώκει σεβασμό των συμφωνιών με την Αίγυπτο για τη διατήρηση της ιδιοκτησίας και της θρησκευτικής φυσιογνωμίας της Μονής
LIFO NEWSROOM
Βρούτσης προς Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή

Πολιτική / Βρούτσης προς Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή

Μετά τα επεισόδια στο ΣΕΦ και την αναβολή του 3ου τελικού Παναθηναϊκού–Ολυμπιακού, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού προειδοποιεί για άμεση διακοπή του πρωταθλήματος σε περίπτωση επανάληψης βίας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ποιος είναι τόσο βλάκας θα θέλει να μπει σε ΑΥΤΗΝ την κυβέρνηση που αύριο μεθαύριο τα στελέχη τους θα διώκονται για εγκλήματα κατά της χώρας; Απορώ ποιος....
Αφου γνωριζεις καλα βρε Skeletor οτι θα κανουν "ουρα"καποιοι ,και μαλιστα επωνυμοι,για να μπουνε,τι τα γραφεις αυτα τωρα....Μηπως και τους...φοβισεις επειδη θα τους αναγκασεις να θυμηθουν οτι ολοι οι πολιτικοι οι οποιοι διεπραξαν εγκληματα καθοσιωσεως κατα της χωρας μας τις τελευταιες δεκαετιες εδιωχθησαν...αμειλικτα ; !!!
Γνωρίζοντας οτι ποτέ καμία κυβέρνηση δεν διώχτηκε ποινικά σε αυτή την χώρα και άρα ούτε και η τωρινή πρόκειται ποτέ να διωχτεί, οποιοσδήποτε πολιτικός ή πολιτειακός παράγοντας που πεινάει για λίγη καρέκλα είναι εν δυνάμει συνεργάτης της. Το θέμα είναι ότι η κυβέρνηση αυτή δεν σώζεται με ανασχηματισμούς, εσωτερικούς ή ευρείς, γιατί το πρόβλημά της είναι η απουσία έργου σε σχέση με τις παχιές υποσχέσεις της, ή, όπως λένε στην κάτω πλατεία του χωριού μου, their mouths are writting cheques their asses can't cash.