Η Αίγυπτος ζήτησε την έκδοση του αεροπειρατή

Η Αίγυπτος ζήτησε την έκδοση του αεροπειρατή Facebook Twitter
0


Ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης επιβεβαίωσε ότι η Αίγυπτος ζήτησε την έκδοση του 59χρονου πολίτη της Σεΐφ Ελντίν Μουσταφά, ο οποίος κατηγορείται για την αεροπειρατεία στο αεροσκάφος των Αιγυπτιακών Αερογραμμών την Τρίτη.

Σε δηλώσεις στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Κληρίδης ανέφερε ότι οι Αιγυπτιακές αρχές απέστειλαν σχετικό αίτημα και μόλις ολοκληρωθούν οι ανακρίσεις για τυχόν αδικήματα στα οποία έχουν δικαιοδοσία οι Κυπριακές αρχές, θα αποφασιστεί κατά πόσο θα δικαστεί στην Κύπρο ή θα εκδοθεί.

Ο Γενικός Εισαγγελέας είπε ότι η έκδοση του Αιγύπτιου είναι θέμα πολιτικής απόφασης και θα γίνει σε συνεννόηση με την κυβέρνηση. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε την Τετάρτη διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον του Μουσταφά.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Διεθνή / «Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με την πρωθυπουργό της Δανίας, Μέτε Φρεντέρικσεν, ο πρωθυπουργός του νησιού ξεκαθάρισε ότι η Γροιλανδία δεν πρόκειται «ούτε να ανήκει ούτε να κυβερνηθεί» από τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM