Η κατάσταση στα άκρα: Τηλεφώνημα Τσίπρα στον Μουζάλα, πληροφορίες για παραίτηση

Η κατάσταση στα άκρα: Τηλεφώνημα Τσίπρα στον Μουζάλα, πληροφορίες για παραίτηση Facebook Twitter
SOOC
1

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πρωθυπουργός τηλεφώνησε στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, κατά τη διάρκεια σύσκεψης υπό την προεδρία του στο Μαξίμου, στη σκιά του θέματος που έχει δημιουργήσει η αναφορά από τον κ. Μουζάλα της ΠΓΔΜ ως Μακεδονία.

Στη σύσκεψη  συμμετέχουν ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και οι Π. Σκουρλέτης, Ν. Φίλης, Ν. Βούτσης και Όλγα Γεροβασίλη. Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο κ. Μουζάλας πρόκειται να παραιτηθεί και ότι δεν θα πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη για σήμερα στις 3 ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο.

Με τον Πρωθυπουργό έχει μιλήσει και ο κ. Καμμένος ο οποίος επιμένει να ζητά την παραίτηση του κ. Μουζάλα, παρότι αρχικά το Μαξίμου είχε καλύψει τον υπουργό. Μάλιστα ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ δείχνοντας ότι είναι έτοιμος να πάει την κατάσταση στα άκρα συγκάλεσε για αύριο εκτάκτως συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ανεξαρτήτων Ελλήνων. Ο κ. Καμμένος εμφανίζεται να λέει ότι εκείνος ¨θυσίασε" έναν υπουργό, τον Δ. Καμμένο και δεν υπουργοποίησε έναν, τον κ. Νικολόπουλο, όταν του το ζήτησε ο κ. Τσίπρας.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM