Zητούνται έξι νίντζα για άμεση πρόσληψη

Zητούνται έξι νίντζα για άμεση πρόσληψη Facebook Twitter
6

Έξι νίντζα για άμεση πρόσληψη προκειμένου να ενισχύσει την τουριστική προβολή της, ζητά η  νομαρχία Aichi της Ιαπωνίας, παρέχοντας πλήρη απασχόληση και μισθό 180.000 γιεν το μήνα, δηλαδή περίπου 1.600 δολάρια.

Στην αγγελία με την οποία κάνει γνωστές τις ανάγκες της, η νομαρχία αναφέρει ότι οι νίντζα θα πρέπει να διαθέτουν ακροβατικές ικανότητες και καλή φυσική κατάσταση.

Σύμφωνα με το BBC, σημειώνεται επίσης ότι η νομαρχία θέλει να ενισχύσει τον "πολεμικό τουρισμό", με την πρόσληψη των μισθοφόρων του 15ου αιώνα που ειδικεύονταν στην κατασκοπεία, στις δολοφονίες, στα σαμποτάζ και σε άλλες μορφές παράτυπες πολέμου.

Οι  ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να "αρέσκονται  να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ακόμη και αν είναι μυστικοπαθείς ninja," δήλωσε ο υπεύθυνος προώθησης του τουρισμού  στο Γαλλικό Πρακτορείο.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Έπσταϊν: Νέες επικρίσεις για την απόκρυψη αρχείων - «Ο Τραμπ προσπαθεί να "πνίξει" το θέμα»

Διεθνή / Υπόθεση Έπσταϊν: Νέες επικρίσεις για την απόκρυψη αρχείων - «Ο Τραμπ προσπαθεί να "πνίξει" το θέμα»

Ο Έπσταϊν κατηγορήθηκε ότι εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά περισσότερες από 1.000 γυναίκες, πολλές εκ των οποίων ήταν ανήλικες - Πέθανε στη φυλακή το 2019, πριν δικαστεί
THE LIFO TEAM
Ρωσία: Νέα κριτική στην Ευρώπη σχετικά με το σχέδιο για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

Διεθνή / Η Ρωσία λέει πως η Ευρώπη δεν βοηθάει στο να επιτευχθεί ειρήνη στην Ουκρανία

«Είμαι βέβαιος ότι οι προτάσεις που οι Ευρωπαίοι και οι Ουκρανοί έχουν καταθέσει δεν βελτιώνουν το έγγραφο και δεν ενισχύουν τη δυνατότητα επίτευξης μακροπρόθεσμης ειρήνης», δήλωσε κορυφαίος σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής του Πούτιν
THE LIFO TEAM