Κουίκ, Κανέλλη και Στάη "αναλαμβάνουν" το δελτίο της ΕΡΤ

Κουίκ, Κανέλλη και Στάη "αναλαμβάνουν" το δελτίο της ΕΡΤ Facebook Twitter
AΠΕ/ΜΠΕ
3

Με εκπλήξεις από τα παλιά θα γιορτάσει η ΕΡΤ τα 50 της χρόνια. 

Προσωρινά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων αλλάζει και το πρώτο ΟΝ χτες εκφώνησε η Λιάνα Κανέλλη για να αναλάβει λίγο αργότερα ο Πάνος Χαρίτος. (Στη συνέχεια φυσικά το δελτίο διακόπηκε με την εισβολή μελών του Ρουβικώνα.)

Η Κανέλλη ήταν η πρώτη γυναίκα που εκφώνησε δελτίο ειδήσεων στην ΕΡΤ το 1973. Κάτι ανάλογο θα γίνει και τις επόμενες ημέρες με νέες εκπλήξεις, μεταξύ αυτών ο Τέρενς Κουίκ σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, και η Έλλη Στάη την Πέμπτη.

Οι εκπλήξεις δεν θα περιοριστούν στο δελτίο ειδήσεων, αλλά θα υπάρξουν και στις ενημερωτικές εκπομπές με πρώην παρουσιαστές και διευθυντικά στελέχη.

Επίσης από σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα υπάρξουν παρεμβάσεις στην εικόνα και στην παρουσίαση για καλύτερη συνολική εικόνα.  

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΚΚΟΜΕΔ ΣΚΑΙ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ

TV & Media / Αντιδράσεις προκαλεί το ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ για τη 17 Νοέμβρη που μιλάει ο Κουφοντίνας

Οι συγγενείς των θυμάτων ζητούν να μη δοθεί κρατική χρηματοδότηση - Τι λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, και τι απαντά ο Αλέξης Παπαχελάς που επιμελείται το ντοκιμαντέρ
THE LIFO TEAM