Προσαγωγές δημοσιογράφων στην Ειδομένη

Προσαγωγές δημοσιογράφων στην Ειδομένη Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
1

Σε προσαγωγές δημοσιογράφων στο κέντρο καταυλισμού στην Ειδομένη, προχώρησε η αστυνομία πριν την επιχείρηση επιβίβασης των Αφγανών στα λεωφορεία για την επιστροφή τους στην Αθήνα.

Όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του ΜΕΓΚΑ, αστυνομικοί προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ, λίγο πριν καταγράψουν την επιχείρηση μεταφοράς των προσφύγων στην Αθήνα, που ακολούθησε.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, οι πρόσφυγες μεταφέρονται στην Αθήνα με λεωφορεία και το απόγευμα λίγο πριν από την άφιξη των προσφύγων στην Αθήνα θα αποφασιστεί σε ποιον από τους χώρους φιλοξενίας θα μεταφερθούν. Αυτή την ώρα τα κέντρα φιλοξενίας σε Ελαιώνα, Ελληνικό και Σχιστό είναι πλήρη και ανάλογα με τις αποχωρήσεις φιλοξενούμενων που θα σημειωθούν σήμερα και τις κενές θέσεις που θα δημιουργηθούν, θα γίνουν και οι ανάλογες τοποθετήσεις.

Το ίδιο θα συμβεί και για τους πρόσφυγες που βρίσκονται στον Πειραιά και δεν έχουν τα απαιτούμενα χαρτιά για να κινηθούν προς τα σύνορα.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σωτήρης Πολύζος: «Νιώθω αποστροφή» - Η πρώτη αντίδραση μετά το περιστατικό με τον Αχιλλέα Μπέο

Ελλάδα / Σωτήρης Πολύζος: «Νιώθω αποστροφή» - Η πρώτη αντίδραση μετά το περιστατικό με τον Αχιλλέα Μπέο

«Τι σακάκι είναι αυτό φοβερό. Τραπεζομάντιλο το είχε η γιαγιά μου στο σπίτι και το πήρε ο π@@στης και το έκανε σακάκι» ήταν το σχόλιο του δημάρχου Βόλου για τον παρουσιαστή
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια