Απεργία των δημοσιογράφων σήμερα

Απεργία των δημοσιογράφων σήμερα Facebook Twitter
0

Από τις 6 το πρωί της Πέμπτης, 28 Ιανουαρίου έως και τις 6 το πρωί της Παρασκευής, 29 Ιανουαρίου, απεργούν οι δημοσιογράφοι σε ιδιωτικά, δημόσια και διαδικτυακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό.

Δεν θα μεταδοθούν δελτία ειδήσεων από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και την Παρασκευή δεν θα κυκλοφορήσουν οι εφημερίδες.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ ζητάει να αποσυρθεί το νομοσχέδιο και επαναλαμβάνει για μια ακόμη φορά προς κάθε κατεύθυνση ότι προϋπόθεση της ανεξάρτητης δημοσιογραφικής λειτουργίας είναι η αυτονομία και η αυτοτέλεια των ασφαλιστικών Ταμείων των εργαζομένων στα ΜΜΕ και των πόρων τους.

 

Σήμερα είναι η δεύτερη ημέρα απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας στα πλοία ενώ συνεχίζονται και οι κινητοποιήσεις των αγροτών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους οι 22χρονοι σήμερα

Ελλάδα / Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους οι 22χρονοι σήμερα

Οι δυο τους αλληλοκατηγορούνται για το ποιος είναι ο φυσικός αυτουργός της διπλής δολοφονίας, του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και του επιστάτη του στη Φοινικούντα
LIFO NEWSROOM