Επίθεση με μολότοφ σε σταθμευμένο τρόλεϊ στα Εξάρχεια

Επίθεση με μολότοφ σε σταθμευμένο τρόλεϊ στα Εξάρχεια Facebook Twitter
(Φωτογραφία αρχείου) Nikos Libertas/SOOC
1

Εμπρηστική επίθεση σε τρόλεϊ, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην περιοχή των Εξαρχείων, πραγματοποίησαν, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, πέντε άγνωστοι.

Οι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μπήκαν στο τρόλεϊ, το οποίο βρισκόταν στην αφετηρία, και αφού ανάγκασαν τον 57χρονο οδηγό και έναν επιβάτη να βγουν έξω, έριξαν μία μολότοφ στο εσωτερικό και τέσσερις εξωτερικά του οχήματος.

Από τις μολότοφ κάηκαν καθίσματα, ενώ προκλήθηκαν ζημιές και στο εξωτερικό μέρος του τρόλεϊ. Την πυρκαγιά που ξέσπασε από τις μολότοφ, κατάφερε να σβήσει με πυροσβεστήρα ο οδηγός.


Στο σημείο βρέθηκαν και περισυλλέχθηκαν υπολείμματα γυάλινων μπουκαλιών. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα για το περιστατικό.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΔΥΤΗΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΜΕΡΑ

Ελλάδα / Πώς συνέβη η τραγωδία στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Στο «Πηγάδι του Διαβόλου» εντοπίστηκε ο δύτης

Κάμερα κατέγραψε τις τελευταίες του στιγμές - Η σορός του 34χρονου έχει εγκλωβιστεί στο σημείο και έχει σχεδιαστεί νέα επιχείρηση για την ανάσυρση, πιθανόν το ερχόμενο Σάββατο
THE LIFO TEAM