Στάση εργασίας και μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας από την ΠΟΕ - ΟΤΑ

Στάση εργασίας και μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας από την ΠΟΕ - ΟΤΑ Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Παναττική στάση εργασίας των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση και μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποιεί σήμερα η ΠΟΕ-ΟΤΑ συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις για τις προωθούμενες ρυθμίσεις στο ασφαλιστικό.


Η στάση αρχίζει στις 11:00 και ολοκληρώνεται με τη λήξη της πρωινής βάρδιας, ενώ η μηχανοκίνητη πορεία ξεκινά στις 12:00 μπροστά από τα γραφεία της Ομοσπονδίας επί της πλατείας Καραϊσκάκη, στο Μεταξουργείο.

Σε αντίθεση με άλλες μηχανοκίνητες πορείες, σήμερα δεν αναμένεται να λάβουν μέρος απορριμματοφόρα παρά μόνο ΙΧ αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, καθώς όπως αναφέρουν συνδικαλιστές, δεν επιθυμούν να προκαλέσουν κυκλοφοριακά προβλήματα στους δρόμους της πόλης.


Η κατεύθυνση και η κατάληξη της πορείας δεν ανακοινώνεται, διότι, όπως εξηγούν, θέλουν να αποφύγουν τον περιορισμό τους από την αστυνομία.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΤΡΟ ΓΡΑΜΜΗ 4 ΜΕΤΡΟΠΟΝΤΙΚΑΣ

Ελλάδα / Μετρό Γραμμή 4: Ολοκληρώνεται η σήραγγα Κατεχάκη-Ευαγγελισμός, πού είναι ο μετροπόντικας τώρα

Ο μετροπόντικας «Αθηνά» αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να εμφανιστεί στο φρέαρ Ευαγγελισμού, στη συμβολή των λεωφόρων Βασιλέως Κωνσταντίνου και Μιχαλακοπούλου
THE LIFO TEAM
Άη Στράτης: Στην Αθήνα ο 35χρονος δήμαρχος του νησιού - Θα ξεκινήσει τις θεραπείες για τον καρκίνο

Ελλάδα / Άη Στράτης: Στην Αθήνα ο 35χρονος δήμαρχος του νησιού - Θα ξεκινήσει τις θεραπείες για τον καρκίνο

Ο Κωνσταντίνος Σινάνης περιέγραψε την δύσκολη πορεία από τη στιγμή της διάγνωσης μέχρι σήμερα, αλλά και τα μηνύματα στήριξης και δύναμης που δέχτηκε από τον κόσμο
THE LIFO TEAM