Ποτάμι για Φωτήλα: Άλλη μια άποψη λοιπόν στο τραπέζι

Ποτάμι για Φωτήλα: Άλλη μια άποψη λοιπόν στο τραπέζι Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

 Άλλη μια άποψη λοιπόν στο τραπέζι. Υπομονή μέχρι το Συνέδριο»,. Αυτό είναι το μόνο σχόλιο από την πλευρά του Ποταμιού, όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του κόμματος, αναφορικά με τις πρωινές δηλώσεις του Ιάσωνα Φωτήλα στο ΜΕΓΚΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής ζήτησε συμπόρευση του Ποταμιού με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 «Σήμερα η πολιτική δύναμη με τα περισσότερα και πιο έντονα μεταρρυθμιστικά χαρακτηριστικά με το πιο καθαρό ευρωπαϊκό προσανατολισμό και με ένα πιο σαφή προσανατολισμό προς τη αποτελεσματικότητα και το ρεαλισμό είναι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη…Αντί να δολιχοδρομούμε χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση πρέπει να συμπλεύσουμε, να ενισχύσουμε την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη», δήλωσε ο κ. Φωτήλας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM