Τρίτοι οι Podemos τελικά - Πρώτο το Λαϊκό Κόμμα, στη δεύτερη θέση οι Σοσιαλιστές

Τρίτοι οι Podemos τελικά - Πρώτο το Λαϊκό Κόμμα, στη δεύτερη θέση οι Σοσιαλιστές Facebook Twitter
1


Το συντηρητικό Λαϊκό Κόμμα του Μαριάνο Ραχόι εξασφαλίζει το 28,5% και 122 έδρες στο ισπανικό κοινοβούλιο, έπειτα από την καταμέτρηση του 90% των ψήφων, ενώ το Σοσιαλιστικό Κόμμα έρχεται δεύτερο με 22,5 και 91 έδρες.


Ακολουθούν το Podemos με 20,5% και 69 έδρες και οι Ciudadanos με 14% και 40 έδρες.


Στην αρχή της εκλογικής βραδιάς, exit poll της δημόσιας τηλεόρασης έδινε στο Podemos τη δεύτερη θέση, τοποθετώντας το μπροστά από το Σοσιαλιστικό Κόμμα, διευκρινίζει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΑΣΜΟΣ

Διεθνή / Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για νέο παγκόσμιο δασμό 10%: «Θα τεθεί σε ισχύ σχεδόν αμέσως»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επιβάλλει νέο παγκόσμιο δασμό μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να ακυρώσει πολλούς από τους παγκόσμιους δασμούς που είχε επιβάλει πέρυσι
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Διεθνή / «Ντροπή»: Έξαλλος ο Τραμπ με το Ανώτατο Δικαστήριο για τους δασμούς - Ανακοίνωσε παγκόσμιο δασμό 10% 

Ο Τραμπ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους δικαστές που συντάχθηκαν με την πλειοψηφία, λέγοντας ότι είναι «αντιπατριώτες» και «ντροπή για τις οικογένειές τους»
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Ο άλλος ο απίθανος γράφει στο τουήτερ ότι τα αποτελέσματα στην Ισπανία είναι μία νίκη ενάντια στη λιτότητα. Επειδή κέρδισε η Δεξιά και οι Ποδέμος βγήκαν τρίτοι. Και είναι Πρωθυπουργός χώρας. Όντως από αύριο ξεκινάνε οι σπατάλες στην Ισπανία.Βίβα λα ρεβολούθιο.